Ingezonden persbericht



Van de overhandiging is een persfoto bijgevoegd met een lage resolutie. Deze en meer foto's met een hoge resolutie zijn verkrijgbaar via Text 100, Marleen Dorlandt,
020-5304338 of via ANP Perssupport.

'Gouden' PINautomaat voor Olympisch schaatskampioen Marianne Timmer

CCV
geeft 'gouden' PINautomaat aan
pas geopende Mannenmodezaak
Timmer & Timmer in
Harderwijk

Amsterdam
, 21 april 2006 -
CCV Holland B.V., marktleider op het gebied van elektronische betaalsystemen, heeft vandaag een 'gouden' PINautomaat overhandigd aan schaatskampioen Marianne Timmer en haar partner Henk Timmer (AZ-keeper en international) in hun pas geopende kledingzaak Timmer & Timmer Mannenmode te Harderwijk. Deze 'gouden'
PINautomaat is overhandigd als knipoog naar de Olympische gouden plak van Marianne Timmer bij de 1000m schaatsen in Turijn, afgelopen februari.

Het
topsportkoppel is, naast het schaatsen en voetbal, onlangs gestart met een stijlvolle en exclusieve kledingzaak voor mannen in Harderwijk, waar de nieuwe 'gouden' PINautomaat in gebruik wordt genomen.

"Voor
haar bijzondere Olympische schaatsprestatie willen we Marianne Timmer graag in het zonnetje zetten door aan het topsportkoppel deze bijzondere PINautomaat te overhandigen", zegt Ton van der Bruggen, Managing Director van CCV Holland B.V. "De PINautomaat is exclusief voor Marianne Timmer gemaakt en geheel in de stijl van het Olympisch goud. CCV wenst het paar veel succes, niet alleen in de sport, maar ook met hun kledingzaak."

"Het
is een erg origineel cadeau en past goed in onze nieuwe kledingzaak", zegt schaatskampioen Marianne Timmer. We zijn dan ook erg blij met deze unieke 'gouden' PINautomaat."

Over CCV Holland B.V.

CCV is een internationaal opererende
organisatie met partners door heel Europa. Het bedrijf is specialist op het gebied van PIN- en Chipknipautomaten, verwerking en autorisatie van financiële en loyalty transacties en het ontwikkelen en beheren van loyalty en klantenkaartsystemen. Op basis van geavanceerde technologie biedt CCV zowel standaardproducten als klantspecifieke oplossingen. De benodigde hard- en software wordt in eigen beheer ontwikkeld. Fout-tolerante systemen, een eigen Service Center en een landelijk opererende 24-uurs serviceorganisatie waarborgen een hoog serviceniveau. CCV is gevestigd in Arnhem en opgericht in 1967. Zie voor meer informatie:
www.ccv.nl.

Voor meer informatie over CCV Holland B.V. kunt u contact opnemen met:

Text 100 B.V.

Liesbeth Kramer

Tel: 020-530 43 49

E-mail:
liesbeth.kramer@text100.nl