3 e persbericht van vrijdag 21 april 2006

Eindhoven, 21-04-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Bromfietser gewond bij botsing met auto

Een 21-jarige bromfietser uit Eindhoven raakte vrijdagavond omstreeks 19.00 uur gewond toen hij over het fietspad reed ter hoogte van de Keizersgracht. Een 51-jarige automobiliste uit Schijndel zag de bromfietser over het hoofd toen ze rechtsaf wilde slaan. De bromfietser is met verwondingen vermoedelijk een arm uit de kom overgebracht naar het Maxima Medisch Centrum in Eindhoven.

Helmond: Politie houdt dronken bromfietser aan

Een 36-jarige Helmonder werd vrijdagmiddag om 15.15 uur aangehouden in de Molenstraat. Een motoragent zag de man zonder helm op een bromfiets rijden. Een blaastest wees uit dat de man te diep in het glaasje had gekeken. Hij had geen bromfietscertificaat bij zich. Tegen de bromfietser is proces-verbaal opgemaakt.

Casteren: Motorrijder breekt arm na botsing met personenauto

Een 29-jarige motorrijder uit Bladel raakte vrijdagmiddag omstreeks 17.50 uur gewond op de kruising Kranenberg Gagelvelden toen hij geen voorrang kreeg van een 33-jarige automobiliste uit Lage Mierde. Rijdend over de Kranenberg richting Netersel zag ze te laat de van rechtskomende motorrijder. De motorrijder is met een gebroken linkerarm opgenomen in het Sint Annaziekenhuis in Geldrop.