Politie Zeeland


---


O-1651-2006 Aanhoudingen in Goes
Twee 14-jarige jongens uit Goes, een 13-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland en een 15-jarige jongen uit Krabbendijke werden vrijdag middag in Goes aangehouden.
Dit naar aanleiding van een melding dat er met stenen gegooid werd naar eenden in de Montgomerystraat / Oude Zeedijk in Goes-Noord. De politie, die ter plaatse kwam, zag een van hen een stok gooien naar een eend. Twee jongens konden ter plaatse worden aangehouden, de andere twee hebben zich gemeld bij het politie-bureau. Zij bekenden stenen en takken naar eenden te hebben gegooid. De twee Goese jongens bekenden eveneeens op 11 april jl. een ruit te hebben ingegooid van een flat aan De Spinne. Door de politie werd de ouders van de jongens van bovenstaande in kennis gesteld. De vier zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

W-1652-2006 Aanrijding in Middelburg
In het Groene Woud vond vrijdag om 17.20 uur een aanrijding plaats.
Een 32-jarige Middelburgse automobilist reed over het Groene Woud, komende uit de richting van de Schroebrug. Voor hem reden een 39-jarige en een 35-jarige bestuurder, beiden eveneens afkomstig uit Middelburg, zij remden af voor het overige verkeer. De 32-jarige kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij de drie auto's beschadigd raakten.

O-1653-2006 Bromfietsers bekeurd in Tholen
Tijdens surveillance op de eendrachtsweg en de Ten Ankerweg in Tholen en op de Scheldeweg in Stavenisse werden vrijdagmiddag vier bromfietsers bekeurd.
Een 20-jarige Rotterdamse bromfietser en een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Tholen kregen een bekeuring vanwege te hoge snelheid. Twee 14-jarige bromfietsers uit de gemeente Tholen kregen bekeuringen voor het niet hebben van een bromfietscertificaat (jonger dan 16 jaar) en onverzekerd rijden.

---- --