Voetbalfiguurtjes Bryan Roy nu wereldwijd te koop

Groninger internetbedrijf verkoopt 3D Stars via www.StarsInSoccer.com

TER APEL, 20060421 -- Bryan Roy, ex-voetballer van Ajax, Foggia en Nottingham Forrest. Was ooit begenadigd linksbuiten, is nu een begenadigd zakenman en verovert de wereld met zijn 3D Stars. De SoccerSerie van deze 3D Stars bestaat uit prachtig gemodelleerde voetbalpoppetjes van zo'n vijftien centimeter groot, die sprekend lijken op hun levende voorbeelden; de voetbalsterren van nu: Kuyt, Sneijder, Cocu en vele anderen. En nu zijn ze dan voor iedereen te koop. Wereldwijd kunnen liefhebbers sinds deze maand de miniatuurversies van hun idolen aanschaffen via internet.


Op www.StarsinSoccer.com zijn de 3D Stars te koop vanuit je stoel, achter de computer. Initiatiefnemer achter StarsInSoccer.com is Marchel Frome van het Groningse Tradebasics. ,,Het is een fantastisch product om in huis te hebben", aldus Frome: ,,Roy heeft absoluut iets bijzonders neergezet met deze prachtige voetbal-idolen op schaal en deze website is de perfecte manier om ze te bemachtigen."
Tradebasics maakte op het wereldwijde web eerder furore met websites als AlleenWoensdag.nl waarop elke week (inderdaad alleen op woensdag) een unieke aanbieding verschijnt en TechnischeBanenMarkt.nl; een vacaturebank voor de bouw- en techniekbranche die zich onderscheidt door zeer actueel te zijn met het aanbod van zowel vacatures als kandidaten. ,,Daarbij draait sinds eind vorig jaar Geschenk-service.nl", vertelt Frome: ,,Dat is echt een geweldige website voor alle bedrijven die iets doen met relatiegeschenken, kerstpakketten of andere geschenken voor medewerkers en klanten. We merken dat vooral dynamische en vooruitstrevende bedrijven het concept van deze website erg waarderen."

Het bedrijf 3D Stars van Bryan Roy past uitstekend bij het innovatieve Tradebasics. Roy is de eerste die voetbalpoppetjes van deze kwaliteit in Europa op de markt brengt en zoekt daarbij naar verschillende manieren van distributie. Met Tradebasics haalde hij een partij in huis die zijn 3D Stars vooral ook over grens gaat verkopen. Roy is en blijft in zijn hart een voetballer: succes in Nederland is leuk, maar succes in Europa is het mooist. Tradebasics lanceert unieke con-cepten op het wereldwijde web en denkt daarbij ook verder dan Nederland. ,,De huidige globalisering is echt niet iets om bang voor te zijn of zo", vindt Frome: ,,Het is een geweldige, dynamische stroming die ontzettend veel uitdagingen biedt: ,,Wie een succesvolle website alleen in de Nederlandse markt zet, is gewoon niet zo slim. Zet een paar vertalers aan het werk en je kan de hele wereld veroveren met je idee!"