`1e persbericht van zondag 23 april 2006

Eindhoven, 23-04-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt man aan die woning gebruikte om hennep te knippen

De politie heeft zaterdagavond om 21.50 uur een 32-jarige Eindhovenaar voor zijn woning aan de Schildstraat aangehouden. De politie trof in zijn woning een hennepknipperij aan. De man bekende. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Politie houdt verdachte aan van mishandeling

Een 34-jarige man uit Beek en Donk is zondagochtend om 0.15 uur onder hevig verzet aangehouden op de Christinalaan. De man zou kort voor zijn aanhouding een 21-jarige beveiligingsmedewerker van het Bavariahouse aan de Steenweg in het gezicht hebben geslagen. Het slachtoffer deed van de mishandeling aangifte. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten. Een 55-jarig familielid van de verdachte, ook afkomstig uit Beek en Donk, probeerde de aanhouding te beletten en werd daarom ook door de politie aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Bergeijk: Politie houdt verdachte aan van mishandeling met hockeystick

Een 44-jarige man uit Maarssen is zondagochtend omstreeks 3.40 uur op het Hof door de politie aangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling van een 17-jarige jongen uit Luyksgestel. Hij zou de jongen rond 3.00 uur in de ochtend geslagen hebben met een hockey- of golfstick. Het slachtoffer deed hiervan aangifte. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Oirschot: Huiselijk geweld

De politie hield zondagochtend omstreeks 4.50 uur een 50-jarige man in zijn woning aan. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn 46-jarige echtgenote. De mishandeling zou eerder in de ochtend hebben plaatsgevonden. Hiervan deed het slachtoffer aangifte. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Oischot: Inbraak bedrijfspand

Zaterdagavond is tussen 20.15 en 23.50 uur ingebroken in een bedrijfspand, gelegen aan de Lazarusbocht. Meegenomen is een kluisje. Hierin zaten diverse spullen waaronder een fotocamera en sieraden. In de kluis lag ook een hoeveelheid kasgeld.