Afwijkend gedrag

's-Hertogenbosch, 23-04-2006 o Een klein overzicht van afwijkend gedrag.

Bekeuringen voor belediging

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Parade in s-Hertogenbosch een 30 jarige man uit die plaats bekeurd. De man werd daar door politiemensen aangesproken omdat hij met glaswerk op straat liep. Hij reageerde hierop door de politiemensen te beledigen.

Op de Orthenstraat in s-Hertogenbosch werden twee personen, een 24 jarige vrouw en een 25-jarige man, uit Kaatsheuvel bekeurd. Het tweetal was uit een horecagelegenheid gezet omdat ze zich misdroegen. Buiten zagen ze twee politiemensen die door hen beledigd werden.

Man aangehouden voor vernieling

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.00 uur, is een 45-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. De man was even eerder uit een horecagelegenheid aan de Oude Engelenseweg in s-Hertogenbosch gezet. Op het moment dat twee politiemensen langs de gelegenheid kwamen, zag ze de man de deur en rolluiken van het bedrijf te lijf gaan. De man is aangehouden voor vernielingen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij zondagmorgen heengezonden.

Bekeurd voor belediging

Schijndel In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Meierijstraat in Schijndel een 32-jarige man uit die plaats bekeurd. Op het moment dat twee politiemensen hem passeerde beledigde hij hen.

Jongeren aangehouden

Zeeland In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee jongens, 17 en 18 jaar uit Venray aangehouden. De twee maakte deel uit van een groep jongeren die rond 04.40 uur nog voor een horecagelegenheid aan de Kerkstraat in Zeeland stonden. Personeel van die gelegenheid was bezig met het opruimen van rommel rond de gelegenheid. Daarbij werden ze door de groep voortdurend beledigd en uitgedaagd. Het personeel ging hier niet op in. Enkele politiemensen die dit zagen grepen hierop in door de groep te vorderen weg te gaan. Twee jongeren deden dat niet. Ze werden aangehouden. Een van hen bedreigde darbij een van de politiemensen. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze zondag heengezonden.

Bekeuringen voor belediging

Zeeland In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Kerkstraat in Zeeland een 17-jarige jongen uit Heumen bekeurd. Hij beledigde politiemensen die in de Kerkstraat in Zeeland toezicht hielden.

Ditzelfde deed ook een 17 jarig meisje uit Venray. Ook zij werd hiervoor bekeurd.