Ingezonden persbericht

Mooie resultaten bij wedstrijd Flevopassage

LELYSTAD - Afgelopen weekend werd weer een dressuurwedstrijd georganiseerd bij paardensportvereniging de Flevopassage. Dit was de eerste wedstrijd waarbij de nieuwe proeven verreden werden. Zondag waren de resultaten matig, maar dat werd goedgemaakt met de enorm goede uitslagen van zondag. Dit was de laatste indoor-wedstrijd van dit seizoen.

Zaterdag werd gestart met de klasse Z2. De overwinning ging bij de eerste proef naar Dolf ter Horst met Omar met 192 punten. In de tweede proef was Yvette van Wezel helaas de enige deelneemster, en dus automatisch eerste.

In de klasse Z1 waren er eerste prijzen voor Ingeborg Poolman met Lester en Ruben Post met Sangea K.

Daarna volgde de klasse M1, waarin Kim Haslinghuys tweemaal eerste werd met Pam. Dit is bijzonder goed als je weet dat dit de eerste wedstrijd voor haar is met dit paard. Tweede werden achtereenvolgens Marie-Jose van Engelen en Petra Sinke.

Bij de klasse M2 ging Bianca Beck met Rebecca met beide eerste prijzen aan de haal, zoals we inmiddels van haar gewend zijn. In de eerste proef haalde Jacqueline Kleyn de tweede prijs op, in de tweede proef was dat Mirjam Vlaar met Madoc.

Zondag werd gestart met de klasse L1. Hier nam Linda Faassen voor de eerste proef de eerste prijs mee naar huis met haar paard Spetter. Voor de tweede proef was dat Wilma Plaisier met Univers. In de eerste proef was de tweede plaats voor Wendy Buhler, in de tweede proef haalde Linda Faassen de tweede prijs op.

In de klasse L2 haalde Janneke Strijkert in de eerste proef met Regi een eerste prijs. De tweede prijs is naar Michelle Lescrauwaat gegaan met haar paard Oberon. In de tweede proef is Michelle Lescrauwaat eerste geworden, tweede werd Elize de Vries met Lancelot.

In de klasse B nam Esther Steenman de gouden beker mee voor de eerste proef. Zilver was voor Marloes de Zeeuw en brons voor Marieke Tanger. In de tweede proef is de eerste plaats naar Marieke Tanger gegaan, de tweede plaats naar Marloes de Zeeuw en de derde plaats naar Monique van Arkel.

De volledige uitslag is na te lezen op de website van de vereniging: www.flevopassage.nl

---- --