Ryanair


---

21.04.06

Ryanair viert haar 140 miljoenste passagier met een luxe toilettas en een grote ticketactie

Ryanair, Europa's Nr.1 low fares airline heeft vandaag twee nieuwe redenen om feest te vieren:


1) 140 miljoen passagiers hebben met Ryanair gereisd.


2) Ryanair is, samen met Southwest en Easyjet, gekozen tot een van de slechtste luchtvaartmaatschappijen ter wereld met betrekking tot het weggeven van prullaria tijdens de vlucht.

Ryanair transporteert vandaag haar 140 miljoenste passagier over haar Europese network. De maatschappij is gegroeid van 40.000 passagiers in 1985 tot meer dan 40 miljoen passagiers dit jaar.

Daarnaast viert Ryanair dat de maatschappij is gekozen tot één van de slechtste maatschappijen ter wereld voor wat betreft het weggeven van "gebruiksgoederen" tijdens de vlucht door Tripadvisor. Ryanair is trots op het feit dat het geen geld van passagiers verspilt aan onzinnige hebbedingetjes zoals slecht-zittende sokken, opvouwbare tandenborstels of ondrinkbare wijn. In tegenstelling, Ryanair geeft juist haar passagiers de voordelen die ze wel willen hebben zoals: 1) de laagste tarieven, 2) de beste punctualiteit, 3) de minst verloren gegane bagage en 4) de minste annuleringen.

David Gering, Ryanair's commercieel directeur Benelux, zei vandaag:

"In dezelfde enquête staat British Airways op de eerste plaats en ook in Nederland is KLM/AF druk bezig met het vinden van overbodige gimmicks terwijl tegelijktijd de passagiers worden gedwongen een brandstoftoeslag van EUR15 op Europese- en zelfs EUR45 op intercontinentale vluchten, per enkele reis te betalen bovenop de hoge tarieven, veelvuldige vertragingen en vluchtannuleringen."

"Ryanair geeft passagiers wat ze echt willen waardoor meer en meer passagiers KLM/AF's hoge tarieven (gemiddeld EUR220) links laten liggen ten gunste van Ryanair's lage tarieven (gemiddeld EUR41). Wat deze enquête echt laat zien is dat passagiers lage tarieven en hoge punctualiteit willen en géén brandstoftoeslagen en opvouwbare tandenborstels."

Ryanair viert vandaag haar 140 miljoenste passagier door een volledig gratis luxe toilettas aan te bieden en met een nieuwe fenomenale ticketactie met tickets voor vluchten vanuit Eindhoven vanaf EUR26,79 (inclusief belasting) voor reizen in mei!"


---

Copyright Ryanair Ltd. All rights reserved.
Use of this site is subject to the Ryanair.com Terms and Conditions. Cheap Flights - Lowest European Fares, Low Cost Airline