Paul Anka in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Dinsdag 25 april geeft de van oorsprong Canadese crooner Paul Anka voor het eerst in meer dan 25 jaar een concert in Nederland. De kaartverkoop voor dit concert in de Heineken Music Hall begint zaterdag aanstaande om 10.00 uur.

Al in 1957 scoort Anka als zestienjarige zijn eerst grote hit met 'Diana'. Dit nummer staat nog steeds in de lijst met 10 bestverkochte singles ooit. Daarna volgen nog vele hits zoals 'Lonely Boy', 'Put Your Head on My Shoulder' en '(You're) Having My Baby'. Inmiddels heeft Anka meer dan 124 albums op zijn naam staan en bereikten vele hits van zijn hand de gouden status, al dan niet door de zanger zelf uitgevoerd. Zo is Anka ondermeer verantwoordelijk voor Sinatra's grote hit 'My Way'.

Vorig jaar verscheen 'Rock Swings' waarop Anka een selectie van recente pop en rock nummers op zijn eigen wijze met big band ten gehore brengt. Met zijn jazzy swing uitvoering van Nirvana's 'Smells Like Teen Spirit' scoort Anka bijna 50 jaar na zijn eerste hit opnieuw.

PAUL ANKA
Dinsdag 25 april 2006
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: EUR 59, EUR 69, EUR 79 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (