Ray Davies in Groningen en Utrecht

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Voormalig Kinks voorman Ray Davies komt voor twee concerten naar Nederland. Op dinsdag 25 april staat hij in de Oosterpoort in Groningen en woensdag 3 mei in Vredenburg in Utrecht. De voorverkoop voor beide concerten begint zaterdag aanstaande om 10.00 uur.

Ray Davies is een van de meest succesvolle en invloedrijke Britse songwriters. Samen met zijn broer Dave richt hij in 1963 The Kinks op, waarmee hij tientallen hits scoort zoals 'You Really Got Me', 'Sunday Afternoon' en natuurlijk 'Lola'.

Deze week verschijnt 'Other People's Lives' zijn eerste officiële solo album. De inspiratie voor dit album komt voor een groot deel uit zijn ervaringen in New Orleans waar Davies een tijd heeft gewoond. Tijdens de concerten zullen zowel nummers van dit nieuwe album als ook Kinks klassiekers voorbij komen.

Ray Davis In Concert
Dinsdag 25 april 2006
Oosterpoort, Groningen
Aanvang: 20.30
Entree: EUR 32,50 (excl servicekosten)

Woensdag 3 mei 2006
Vredenburg, Utrecht
Aanvang: 20.15
Entree: EUR 36 (excl servicekosten)

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 EUR 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (