Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 22 maart 2006

Jan smit, jaap jongbloed en gaby blaaser in onm

Binnenkort zijn er naast de vaste acteurs ook een aantal andere bekende gezichten te zien in Onderweg naar Morgen (ONM). Vorige week zijn de opnames geweest met Jaap Jongbloed en over twee weken staat zanger Jan Smit op de set. Daarnaast krijg Gaby Blaaser een kleine rol, zij is vier weken te zien als Manon, een prostituee.

Jan Smit en Jaap Jongbloed spelen in de populaire serie zichzelf. Zo is de Vermist-presentator te zien als presentator van het programma Verdwenen en zingt Jan Smit een paar nummers op het dertig jarig jubileum van JP. Op 27 april wordt de aflevering uitgezonden met Jaap Jongbloed, Gaby is te zien vanaf 25 april en de aflevering met Jan Smit wordt in het nieuwe seizoen uitgezonden.

Vanaf 15 augustus 2005 zendt BNN de populaire soap ONM iedere werkdag uit. En met succes! In augustus keken er gemiddeld 547.000 mensen en dit liep in november op tot 736.000 kijkers per dag. Naar de uitzending van 27 februari keken gemiddeld de meeste mensen, inclusief de herhaling zagen ruim 1 miljoen mensen de belevenissen van de ONM-ers.