Gemeente Breda

Afsluiting kruispunt Westerparklaan - Baanzicht

Op dinsdag 25 april aanstaande start de gemeente, als de weersomstandigheden het toelaten, met de afwerking van het kruispunt Westerparklaan Baanzicht.

. Alleen het kruispunt zelf wordt afgesloten. Zonder tegenslag duren de werkzaamheden tot en met donderdag 4 mei.

In december 2005 is de Westerparklaan officieel geopend. Het kruispunt Westerparklaan - Baanzicht was echter nog niet klaar. Op het kruispunt moet ondermeer nog een toplaag asfalt worden aangebracht. In verband met het weer was dit in december niet mogelijk. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk het hele kruispunt vanaf woensdag 25 april tot en met donderdag 4 mei af te sluiten.

Bereikbaarheid Alle woningen en bedrijven in de omgeving van het kruispunt blijven bereikbaar. Doorgaand verkeer wordt via verkeersborden omgeleid. Zo wordt het verkeer dat vanaf de Lunetstraat richting Westerpark, Woonboulevard of Princenhage wil rijden, omgeleid via de Tramsingel, Haagweg en Ettensebaan. Verkeer van en naar de wijk Westerpark wordt omgeleid via de Tuinzigtlaan, uitgezonderd de straten Zandoogjes en Heilaar. Deze blijven bereikbaar via de Westerparklaan. Het verkeer van en naar de Heilaarstraat wordt omgeleid via de IABC en de Ettensebaan.

Breda, 14 april 2006