Gemeente Almere

Uitreiking eerste Oranje Ondernemerspakket

Tim van den Dool van het bestuur van ENDZJIN S.V.E.I.A. (StudentenVereniging Eerste In Almere) reikt het eerste Oranje Ondernemerspakket uit aan mevrouw Schotman van Juwelier Triade aan de Korte Promenade 73. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 25 april om 09.45 uur.

Het Oranje Ondernemerspakket bestaat uit een:

* aanbiedingsbrief

* raamposter

* zwaaivlaggen

* ballonnenlLinten (om het personeel te strikken)

Met dit pakket kan een winkelier de winkel én het personeel versieren en in een optimale Oranjesfeer brengen. Na de uitreiking van dit eerste Oranje pakket, ontvangen alle andere ondernemers in het Stadshart een pakket.

De bezoekers van het Stadshart ontvangen op Koninginnedag ballonnen, zwaaivlaggen en linten (om mee te strikken). Verspreid over het Stadshart van Almere kan men de attributen ontvangen.

Zaterdag 29 april viert Almere koninginnedag! De gehele dag zal staan in het teken van feest, activiteiten, optredens en de vrijmarkt. Een van de vele hoogtepunten deze dag is het bezoek van de Koninklijke familie aan het Stadscentrum van Almere. De gemeente Almere roept alle inwoners en ondernemers op om Koninginnedag te vieren en zichzelf, huizen en winkels te versieren met strikken.