Ingezonden persbericht


Intermec, IBM, Cisco, Intel en Voice Insight organiseren 'The magic of RFID'

Zien is geloven tijdens RFID demonstratie en discussie

Nijmegen, 20 april 2006 - Op 25 april vindt in Antwerpen de bijeenkomst 'The magic of RFID' plaats. Het evenement is erop gericht om te tonen hoe RFID de Supply Chain verbetert door demonstraties van RFID toepassingen in een volledig geïntegreerde Supply Chain omgeving.

De demonstratie wordt uitgevoerd met de laatste en meest krachtige technologieën waaronder Intermec's mobile computing, Gen 2 RFID en barcode printers. IBM zal de meest geavanceerde geïntegreerde oplossing bouwen en demonstreren, waarin goederen worden 'gecreëerd' en gevolgd door de gehele levenscyclus op het SAP back-end ERP systeem.

Jan Merckx, Senior Consultant van IBM zal in een plenaire sessie zijn visie geven op RFID met als thema: "Linking the bits together". Namens Philips Semiconductors zal Mark Gillot spreken over zijn ervaringen met RFID logistics.

Het evenement is bedoeld voor alle partijen die betrokken zijn bij Supply Chain Management en de ontwikkelingen van RFID willen volgen. Er is gelegenheid om te discussiëren met executives van Intermec, IBM, Cisco, Intel en Voice Insight. De bijeenkomst duurt van 12:00 uur tot 17:00 uur en aanmelden kan via www.ibm.com/be/events/rfid



Ingezonden persbericht