Splashbuzzer hulpmiddel tegen verdrinkingsongevallen kinderen.

Thaly medical & safety

Splashbuzzer hulpmiddel tegen verdrinkingsongevallen kinderen.

Verdrinking is één van de belangrijkste oorzaken van dodelijke ongevallen bij kinderen tussen 1 en 4 jaar. Het aantal kinderen dat jaarlijks in het water valt wordt geschat op 1500. Velen houden er ernstige nadelige gevolgen of een permanente handicap aan over. Jaarlijks overlijden ca. 24 kinderen. Overal loeren de gevaren. Enkele seconden van onoplettendheid en 20 cm. water zijn al genoeg om een kind te laten verdrinken. Kinderen verdrinken niet alleen in het slootje achter uw huis, maar ook in badkuipen, kinderbadjes, meren, rivieren, tuinvijvertjes, zwembaden, de zee...

De SplashBuzzer (r), is een effectief extra hulpmiddel, dat uw kinderen helpt beschermen tegen verdrinkingsongevallen.

De SplashBuzzer Kit bestaat uit twee halssnoeren, een basisstation en een oplader. Uw kind draagt het halssnoer (de zender), dat bij onderdompeling van het kind een waarschuwingssignaal zendt naar het basisstation (de ontvanger). Dit basisstation, dat zich bij de toezichthouders bevindt zal gaan trillen, piepen en knipperen om te waarschuwen.

Ook beschikt de SplashBuzzer over een zogenaamd 'wegloopalarm', dat ingezet kan worden op drukke plekken, zoals een warenhuis, strand, attractiepark, of gewoon thuis. Een hele geruststelling!

Al met al is de SplashBuzzer een efficiënt hulpmiddel bij waakzaamheid rond kinderen, maar is in géén geval een vervanging voor het waakzaam oog van een verantwoordelijke volwassene. Het zal een waardevolle steun zijn in geval van verzwakking van zijn of haar aandacht.

De SplashBuzzer (r) vereist geen speciale installatie.

Adviesprijs: 319,- euro incl. BTW