Persberichten Eemland noord, 11.30 uur

Utrecht, 25-04-2006

Bestuurder rijdt door

BAARN De politie onderzoekt een aanrijding die zondagmorgen 23 april, rond 05.30 uur, heeft plaatsgevonden op de kruising van de Bremstraat met de Irisstraat.

Bij deze aanrijding werd een 27-jarige inwoonster van Baarn van haar fiets gereden door de bestuurder van een groot model personenauto. De bestuurder van de auto, die uit de Irisstraat kwam en in de richting van de Oosterstraat reed, stopte niet na de aanrijding maar reed met hoge snelheid weg waarbij het slachtoffer gewond werd achtergelaten. Tengevolge van de aanrijding heeft de vrouw hoofdletsel opgelopen. Zij heeft zich hiervoor moeten laten behandelen door een arts maar is inmiddels weer thuis.

De politie vraagt dringend eventuele getuigen zich te melden bij het politiebureau in Baarn via het telefoonnummer 0900-8844.

Politie op zoek naar getuigen

SOEST De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die heeft plaatsgevonden op zondag 23 april, tussen 04.05 en 04.10 uur, op de Weegbreestraat ter hoogte van de daar gevestigde videotheek.

Bij deze aanrijding werd een fietser, die over de Weegbreestraat reed in de richting van de Smitsweg, vermoedelijk van achteren aangereden door een personenauto. Tengevolge van de aanrijding kwam de man, een inwoner uit Soest, op het wegdek terecht en liep de onfortuinlijke wielrenner ernstig aangezichtsletsel op. Hiervoor is de man vervoerd naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen.

Het slachtoffer is inmiddels weer thuis maar heeft onvoldoende informatie kunnen geven over de toedracht en het signalement van de personenauto. De politie verzoekt eventuele getuigen van de aanrijding zich in verbinding te stellen met het politiebureau in Soest op telefoonnummer 0900-8844.