Telematica Instituut


ISI-boekje voor ambitieus intermediair

Het ISI-project, dat innovaties in het intermediaire verzekeringskanaal wil aanjagen, heeft deze maand het boekje 'Het intermediair in beweging - op weg naar een toekomstvaste bedrijfsvoering' uitgebracht. Het boekje is rijk geïllustreerd met voorbeelden van innovaties en helpt intermediairs om een ambitieniveau te bepalen en een koers uit te stippelen naar een succesvolle toekomst voor het bedrijf.

In het boekje is een cd-rom opgenomen, waarop onder andere de 'ISI Toekomstverkenner' staat. De 'ISI toekomstverkenner' geeft het intermediair de mogelijkheid om zijn bedrijfsvoering door te lichten. Zo wordt hij geholpen zijn bedrijf te innoveren op een manier die aansluit bij zijn ambities. Op de cd-rom staan ook andere projectresultaten, zoals een filmpje over 'Slim Portefeuillebeheer' dat beschrijft hoe het intermediair meer rendement uit zijn klantrelaties kan halen.

Boekje en begeleidende cd-rom worden branchebreed via de ISI-projectpartners verspreid. Het boekje kan daarnaast kosteloos besteld worden via de website van het ISI-project: http://isi.telin.nl.

In het ISI-project werken intermediairs, brancheorganisaties (NBVA, NVA, NVGA), verzekeraars (ARAG, Avéro Achmea, Fortis ASR, Generali, Nationale-Nederlanden, REAAL Verzekeringen), leveranciers (ADP, Amedia, Anva), het Telematica Instituut en de Technische Universiteit Delft samen aan versterking van het intermediair.

Thiemo Burger, 25 april 2006