Persberichten Heuvelrug, 11.20 uur

Utrecht, 25-04-2006

Politie zoekt getuigen van overval

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Een vrouw is maandagmorgen overvallen toen zij aan het werk was in de kantine van een voetbalvereniging aan De Woerd.

De politie kreeg omstreeks 11.05 uur de melding dat de vrouw was overvallen door een onbekende man. De man bedreigde haar met een wapen en wilde geld hebben. De man vluchtte vervolgens het gebouw weer uit en vervolgde zijn weg in onbekende richting.

De politie zoekt een specifieke getuige die de overvaller mogelijk in de omgeving gezien kan hebben. Het betreft een vrouw van 30 40 jaar oud, met half lang donkerblond haar en zij passeerde vlak voor de overval lopend de kantine van de voetbalvereniging. Ze kwam uit de richting van de sporthal Hoenderdal.

Deze vrouw, maar ook andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug, via tel: 0900-8844.

Rijbewijs kwijt

VEENENDAAL - Een 40-jarige vrouw uit Lunteren is maandagavond aangehouden voor rijden onder invloed.

Omstreeks 20.10 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw zich hinderlijk gedroeg bij een woning aan de Brinkersteeg, dat zij vermoedelijk gedronken had en in de auto was gestapt richting Lunteren. De agenten keken naar de auto van de vrouw uit en zagen haar rijden op de Buurtlaan-Oost. Zij gaven haar een stopteken en roken een alcohollucht. De vrouw werd aangehouden en moest een ademanalyse op het politiebureau ondergaan. De uitslag was 660 ug/l, meer dan drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd, proces-verbaal is opgemaakt en met een rijverbod van 7 uur is zij weer naar huis gestuurd.

Drugs

VEENENDAAL - Een 22-jarige Veenendaler is aangehouden voor het overtreden van de opiumwet. Omstreeks 13.45 uur betrapten agenten een man op het gebruik van drugs op een trappetje naast het spoor aan de Kastanjelaan. De agenten troffen bij zijn fouillering een kleine hoeveelheid heroïne aan dat zij in beslag namen. Tegen de 22-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.