Ingenuity Systems breidt de licentieovereenkomst met ........

Ingenuity systems

Ingenuity Systems breidt de licentieovereenkomst met Daiichi Pharmaceutical Co., Ltd. uit. REDWOOD CITY, California, April 25 /PRNewswire/ --

Ingenuity Systems kondigde vandaag aan dat het bedrijf de bepalingen van de bestaande overeenkomst met Daiichi Pharmaceutical Co., Ltd voor toegang tot de software Ingenuity Pathways Analysis heeft uitgebreid.

Ingenuity Pathways Analysis (IPA) is een softwareapplicatie waarmee onderzoekers de complexe biologische systemen die de kern vormen van biowetenschappelijk onderzoek, kunnen modelleren, analyseren en begrijpen. IPA wordt toegepast door de meeste grote farmaceutische bedrijven en door honderden biotechnologiebedrijven en universiteitsinstellingen over de hele wereld. De software ondersteunt de analyse van alle hoge verwerkingsanalyseplatforms en wordt gebruikt in nagenoeg alle gebieden voor ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen, gaande van doelbepaling en
-validatie, tot biomarkers, voorspellende toxicologie en farmacogenomica.

"Daiichi is een van de eerste Japanse farmaceutische bedrijven dat het gebruik van een licentie voor het hele bedrijf uitbreidt en wij zijn zeer gelukkig dat Daiichi de beslissing heeft genomen om IPA algemeen ter beschikking te stellen van de centra voor ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen", aldus Peter DiLaura, vice-president Verkoop en klantensupport. "De lijn van Ingenuity-producten stelt gebruikers van IPA in staat om de complexe biologie in hun onderzoek te begrijpen en ondersteunt een bio-informaticateam om sterke en eigen, beschermde computergebaseerde oplossingen verder te ontwikkelen."

Ingenuity Pathways Analysis is beschikbaar via internet, een centrale computer of een geĂŻnstalleerde oplossing. Volledig functionele, complementaire tests zijn beschikbaar op www.ingenuity.com/trial.

Info over Ingenuity Systems(R)

Dankzij Ingenuity kunnen onderzoekers de complexe biologische systemen die ten grondslag liggen aan de gezondheid en ziekten bij mensen, in kaart brengen, analyseren en begrijpen. De Ingenuity-producten omvatten software voor pathway-analyse en kennisplatforms voor biologen en bio-informatici en infrastructuren, inhoud en diensten voor beheer van bedrijfskennis voor toonaangevende farmaceutische en biotechbedrijven. Ingenuity werd opgericht in 1998 en heeft haar hoofdkantoor in Redwood City, California, VS. Het bedrijf heeft daarnaast kantoren in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Japan. www.ingenuity.com.

Website: www.ingenuity.com