Ingezonden persbericht


MKB-Plan maakt mobiel kantoor toegankelijk via Breedband van Telfort

Cruciale bedrijfsgegevens niet meer op harde schijf laptop

Helmond, 25 april 2006 - MKB-plan start met het aanbieden van een mobiel kantoor via Breedband van Telfort. De combinatie tussen de online bedrijfsapplicaties via het MKB-Plan en mobiel internet van Telfort biedt ondernemers de mogelijkheid overal draadloos te werken. Het MKB-Plan biedt een virtuele kantooromgeving met online toegang tot alle kantoorsoftware, van Microsoft Office tot ERP en CRM applicaties. Bij diefstal of verlies van de laptop zijn de bedrijfsgegevens niet in gevaar. Alle software en data staan namelijk fysiek op een centraal beveiligde locatie van MKB-plan.

Een vertegenwoordiger kan bijvoorbeeld op locatie bij een klant online orders invoeren en verwerken. De klant en financiële gegevens staan na invoeren direct op de centraal beveiligde locatie. Bij eventueel verlies of diefstal van de laptop liggen die gegevens niet op straat.

Laptops worden steeds populairder onder zakelijke gebruikers. Het gemak van thuis en onderweg werken, de ruimtebesparing en de betaalbaarheid stuwt laptop gebruik. De mobiliteit van een laptop heeft echter ook een flink nadeel, namelijk diefstalgevoeligheid. Vooral voor zakelijke gebruikers gaat een enorm risico gepaard met het aanwezig zijn van gevoelige bedrijfsgegevens op de harde schijf van de laptop. De oplossing van het MKB-Plan met Telfort zorgt ervoor dat cruciale bedrijfsgegevens niet meer op de laptop staan.

De oplossing die MKB-Plan biedt met Telfort is te zien en te proberen op de Regio Business Dagen in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch op 26 en 27 april.

Over Telfort

Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.

Over het MKB-Plan
Het MKB-Plan is een virtuele kantooromgeving en kan als volledige automatiseringsoplossing voor het MKB fungeren. Het MKB-plan kan samengesteld worden uit kantoorsoftware, bedrijfsapplicaties en financiële software van verschillende gerenommeerde leveranciers. Voorzien van solide beveiliging tegen spyware, virussen, spam, hackers en andere internetgevaren. Het MKB-plan is dan ook betrouwbaarder en goedkoper en biedt meer continuïteit dan traditionele kantoorautomatiseringsoplossingen. Online werken met agenda, e-mail, bestanden, boekhouding, CRM en ERP is in een handomdraai geregeld, zonder installatiewerk, zonder investeringen en voor een vast bedrag per maand per gebruiker. Voor meer informatie bezoek www.mkbplan.nl

Einde persinformatie. Voor meer informatie (