Ingezonden persbericht


Identity Games introduceert opvolger Sudoku spel: Kakuro

IDENTITY GAMES PERSINFORMATIE

Het Kakuro spel®
De reken Sudoku!

Identity Games introduceert de opvolger van het Sudoku spel: Kakuro. Kakuro is de totaal verslavende Japanse getallenpuzzel die Sudoku en rekenen combineert.

Doel van het spel:
Kakuro is de totaal verslavende Japanse getallenpuzzel die Sudoku en rekenen combineert. Het enige wat je nodig hebt om de pittige puzzels op te lossen, zijn de getallen 1 tot 9, een beetje logica en dit spel.

Of je nu een Kakuro verslaafde bent of het gewoon eens wilt proberen; dit spel helpt je om het te leren en om anderen te verslaan. Je kunt dit spel dan ook alleen of tegen anderen in een race tegen de klok spelen.

Vergeet Sudoku! Speel Kakuro!

Het Kakuro spel:
In het Kakuro spel krijgt iedere speler exact dezelfde Kakuro puzzel uitgedeeld. Het is nu zaak om te zorgen dat je de puzzel beter en sneller oplost dan je tegenstanders. Een combinatie van inzicht, doorzettingsvermogen en een enkel gokje bepalen of jij de ultieme Kakuro puzzelaar bent!

Naast 4 sets van 100 puzzels bevat het spel een losse oefencijfers, potloden, oplossingen en een spelregelboekje.

speelduur: ca. 40 min
voor: 1-4 spelers
vanaf: 9 jaar
winkeladviesprijs: EUR 14,95

Digitaal beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u vanaf onze website downloaden bij persinformatie.

Voor meer informatie of recensie-exemplaren mailt u naar arthur@identitygames.nl of belt u met Arthur Tebbe +31-10-201 45 60 of +31-6 41 55 60 28 of kijk op onze website www.identitygames.nl

Identity Games International BV
Arthur Tebbe
Tel: +31-10-2014555
info@identitygames.nl
www.identitygames.nl
©2006, Identity Games International BV, Rotterdam