Ingezonden persbericht


Persbericht

Future Group kiest voor Lubbers & De Jong

Zoetermeer, 25 april 2006 - The Future Group heeft het Amsterdamse bureau Lubbers & De Jong in de arm genomen om de marketing- en PR-activiteiten te coördineren. The Future Group is een snelgroeiende maatschap voor innovatieve software.

Aan de keuze voor het Amsterdamse PR/Communicatieadviesbureau is een korte selectieprocedure voorafgegaan. De opdracht is bij de Amsterdammers terecht gekomen omdat bleek dat Lubbers & De Jong het beste het gehele traject van public relations, communicatie en marketing kon invullen.

The Future Group bestaat uit een samenbundeling van werkmaatschappijen en werkt op basis van een uniek concept waarin het investeren van financiële middelen gecombineerd wordt met het investeren van kennis, vaardigheden en ervaring. Het bedrijf investeert in die initiatieven waar internet, mobiele telefonie en content integraal onderdeel zijn van de bedrijfsvoering. De werkmaatschappijen van The Future Group zijn Maatschap Free IT, The Future Group Software Distribution en Hypotheekplaza.NL. The Future Group distribueert onder andere de software van Identify, een vooraanstaand softwareleverancier voor Application Problem Resolution.

Kijk voor meer informatie op www.the-future-group.com.

Voor meer informatie

The Future Group

Ed Vollemans

Röntgenlaan 27

2919 DZ Zoetermeer

T (079) 3632905

e: vollemans@the-future-group.com

Lubbers & De Jong B.V.

Maartje van Oeveren

Keizersgracht 219

1016 DV Amsterdam

t: (020) 421 05 65

e: maartje@l-dj.nl