--------------------------------------------------------------------------
 Online compliance programma van Cybertrust bereikt recordaantal klanten  
--------------------------------------------------------------------------

350 klanten veilig stellen in 12 maanden tijd is een stijging van 3.000 percent
Mijdrecht, 04/25/2006

Cybertrust, de wereldwijde specialist in informatiebeveiliging, kondigt vandaag aan dat haar Online Compliance Programma (OCP) voor de databeveiligingsstandaard van de betaalkaartindustrie haar 350ste klant heeft opgetekend. Deze stijging van 3.000 percent van OCP klanten tijdens het afgelopen jaar toont aan hoe belangrijk banken, payment service providers (PSPs) en handelaars het vinden om compliant te zijn met de standaard en toont het vermogen van OCP om aan hun vereisten te voldoen.

OCP van Cybertrust is de oplossing voor acquiring banken, handelaars en PSPs die willen controleren of ze de databeveiligingsstandaard van de betaalkaartindustrie naleven. Door samen te werken met Cybertrust, beschikken acquiring banken over uitgebreide en makkelijk te personaliseren middelen om een beter zicht te krijgen op het feit of hun handelaars al dan niet compliant zijn met PCI, waartoe ze verplicht zijn. Handelaars en PSPs hebben op hun beurt dan weer toegang tot gecertificeerde oplossingen en nuttige werktuigen om hun compliance status en vereiste herstelactiviteiten te bepalen.

"Acquiring banken, handelaars en payment service providers boeken grote vooruitgang in hun strijd tegen het stelen van gegevens en fraude, in het veilig stellen van hun reputatie, in het vermijden van geldboetes en in het behoud van hun kaartprivileges," aldus Jeroen Kroon, country manager Nederland van Cybertrust. "OCP-klanten van Cybertrust kunnen aantonen dat ze voortdurend werken aan en compliant zijn met de databeveiligingsstandaard van de betaalkaartindustrie, wat cruciaal is wil men zich ervan verzekeren dat consumenten hun vertrouwen in de veiligheid van kredietkaarten behouden."

Cybertrust begrijpt dat de databeveiligingsstandaard van de betaalkaartindustrie meer is dan naleving van de regelgeving op een bepaald ogenblik in de tijd. Bedrijven moeten ervoor zorgen dat de juiste mensen, processen en technologieën aanwezig zijn zodat de standaard steeds wordt nageleefd en de beveiliging van de onderneming verbeterd wordt. In tegenstelling tot veel van haar concurrenten, biedt Cybertrust niet alleen een overzicht van het compliant zijn van een organisatie, maar kan het ook samenwerken met klanten om hen te helpen bij het invoeren van processen om veiligheidsproblemen aan te pakken en de algemene beveiliging te versterken.
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Cybertrust
Cybertrust is de wereldwijde specialist in informatiebeveiliging en levert diensten die kritieke gegevens beveiligen, identiteiten beschermen en klanten helpen bij het demonstreren van voortdurende compliance. Cybertrust is gevestigd in Herndon, Virginia in de VS en heeft ruim dertig kantoren over de hele wereld. Cybertrust is een van de grootste leveranciers van informatiebeveiliging en wordt erkend als de wereldwijde marktleider in managed security services. Voor meer informatie, zie www.cybertrust.com.
© Cybertrust 2006. Alle rechten voorbehouden.
Cybertrust en Online Compliance Program zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Cybertrust Holdings, Inc. en/of haar dochtermaatschappijen en licentiegevers. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Als u meer informatie wilt of met een Cybertrust specialist wil spreken, kunt u contact opnemen met Jeanette De Wilde van NewsEngine PR op +31 20 567 2170 of via jeanette.dewilde@newsenginepr.com. Ref.:CYBER0081-3DE99A