Politie Gelderland-Zuid

Getuigen aanrijding gezocht

Brandweer knipt dak van aangereden auto

Kesteren, 25-04-2006 o Dinsdagochtend raakten bij een verkeersongeval op Rijksweg N320 in Kesteren, drie personen gewond. Twee meisjes van 14 en 19 jaar zijn uit hun auto gehaald, nadat de brandweer het dak eraf had geknipt. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding.

Omstreeks 11.50 uur vanmorgen reed de 19-jarige bestuurster uit Lienden met haar plaatsgenote van Kesteren naar Lienden. De 23-jarige automobilist reed eveneens op de N320 in tegenover gestelde richting. Bij de kruising met de Bosche Dreef wilde de bestuurder linksaf deze weg oprijden. Door nog onbekende oorzaak verleende de 23-jarige automobilist daarbij geen voorrang aan het doorgaande verkeer waardoor de aanrijding tussen beiden ontstond. Alledrie de inzittenden liepen daarbij vermoedelijk nekletsel op. Om beide vrouwen verantwoord uit hun auto te kunnen halen, heeft de brandweer het dak van de auto verwijderd waarna alle gewonden voor behandeling naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De traumahelikopter is voor de eerste zorg bij de plaats van het ongeval geweest. De slachtoffers zijn vervoerd naar het Radboud en AZU.

Getuigen gezocht

In verband met dit gegeven is de politie op zoek naar personen die het ongeval hebben zien gebeuren. Diegene die daarover meer kunnen vertellen, wordt verzocht contact op te nemen met politieteam Neder-Betuwe, via het algemeen nummer bereikbaar op 0900 88 44.(01)