Retecool

PERSBERICHT: Weblog Retecool lanceert Internet TV Station Retevisie

Weblog Retecool lanceert Internet TV Station Retevisie

Rotterdam, 25 april 2006 - Weblog Retecool heeft afgelopen weekend door middel van een softlaunch haar Internet TV Station Retevisie gelanceerd. Het spits is afgebeten door Olaf Bloemberg, die de vierdelige documentaire 'Harrie Weggelaar Uncut' voor Retevisie heeft gemaakt. In deze serie heeft Olaf het met de excentrieke Harrie over zijn atoomtheorie, een theorie die stelt dat atomen uit ruimteschepen bestaan. Ook komt de discussie die Harrie met de bezoekers van Retecool heeft aan bod.

Retevisie is rustig van start gegaan, maar TV makend Nederland mag alvast haar borst nat gaan maken, want de komende tijd zullen er meer programma's gelanceerd worden met een flinke Retecool saus. Bijvoorbeeld de Nederlandse versie van American Chopper, waarin Retevisie een Nederlandse bouwer van custom motoren volgt tijdens de ontwikkeling en bouw van de meest fantastische motoren. Maar ook 'Trial and Error', waarin de programmamakers allerhande huis-, tuin- en keukentestjes zullen uitvoeren, die door bezoekers van de website aangedragen kunnen worden.

De programma's van Retevisie zullen maximaal 5 minuten duren, omdat de gemiddelde internetter een aandachtsspanne heeft van een malariamug met ADHD. De programma's kunnen bekeken worden met de gratis te downloaden Flash plugin van Macromedia. Op de site van Retevisie is de mogelijkheid om op de programma's te reageren en om nieuwe programma-ideeën aan te voeren.

Over Retecool
Met meer dan 30.000 unieke bezoekers per dag behoort Retecool tot de grotere weblogs van Nederland. In de afgelopen 6 jaar van haar bestaan is Retecool van relschopper uitgegroeid tot één van de pijlers van het Nederlandse Internet en toonaangevend weblog. Op Retecool wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld, van de actualiteit tot gadgets en lifestyle. Daarnaast kent het weblog een aantal vaste onderwerpen, zoals Foto Fuck Vrijdag en Webdesing Woensdag waarbij Retecool optreedt als bewaker van de goede smaak.

Meer informatie: www.retevisie.com en www.retecool.com

Contactpersoon voor de pers:

Hubert Roth: hubert@retecool.com