Ingezonden persbericht


Persbericht

Hugo Kriek nieuwste aanwinst Ab Ovo

Capelle a/d IJssel, 25 april 2006 --- Bij IT-consultancy organisatie Ab Ovo is Hugo Kriek in dienst getreden als senior consultant.

Kriek (39) is afkomstig van ICS waar hij naast lijnmanager, projectleider was van een aantal grote projecten. Eerder deed hij ervaring op als adviseur en lijnmanager bij onder andere Quar.Tel Consultancy, Comsys en Ordina.

Kriek heeft ervaring met project management, hard- en software development, productmanagement, export, integration support, procurement en customer support bij klanten als Vizzavi, Cistron, ING Bank, USZO (oude UWV) en KPN. Ook deed hij interne projecten bij Comsys en Ordina.

In zijn nieuwe functie als senior consultant bij Ab Ovo zal Kriek verantwoordelijk zijn voor grote projecten met een complex en/of multidisciplinair karkarakter.

Over Ab Ovo

Ab Ovo is een snel groeiende en onafhankelijke ICT-dienstverlener met krachtige proposities dankzij een combinatie van kennis van ICT, managementervaring en kennis van bedrijfsprocessen. Al jaren is de onderneming een belangrijke leverancier van adviesdiensten, projectmanagement, interim management en specifieke ICT-oplossingen in de sector Transport & Logistiek in heel Noordwest Europa. De laatste jaren bewijst Ab Ovo zich ook buiten deze sector bij een sterk groeiend aantal industriële ondernemingen, financiële instellingen en diverse overheden. De ICT-dienstverlener ontleent haar naam aan de Latijnse uitdrukking 'Ab ovo usque ad mala' die de Romeinen gebruikten om aan te geven dat de maaltijd compleet was. Van begin tot eind, ofwel van het voorafje (ei) tot het nagerecht (de appel). Dat is wat Ab Ovo nastreeft - vanaf het begin bij projecten betrokken zijn en deze tot een goed einde brengen. Niet voor niets voert de onderneming als motto het ambitieuze adagium "Bij ons lukt het wèl". Tot de klanten behoren bedrijven en overheden zoals bijvoorbeeld KLM, Schiphol, Ministerie van VROM, Ministerie van BZK, Achmea, Hogeschool INHOLLAND en enkele Europese spoorwegmaatschappijen. Zie voor meer informatie www.ab-ovo.nl

Meer informatie voor de pers:

Ab Ovo Nederland

Willem Jan Groenewoud

Algemeen directeur

Tel: +31 (0)10 286 15 33

E-mail: info@ab-ovo.nl

Lubbers & de Jong

Maartje van Oeveren

Tel: +31 (0)20 421 05 65

E-mail: maartje@l-dj.nl