Ingezonden persbericht


Persbericht

BorderWare's appliances voor veilige online communicatie nu ook gedistribueerd door Qdis

As, België/Helmond, 25 april 2006 - BorderWare, leverancier van oplossingen voor communicatiebeveiliging, wordt vanaf nu in Nederland ook gedistribueerd door Qdis technologies bv. Qdis technologies is een Value Added Distributor van geavanceerde technologie en oplossingen voor het reseller kanaal. De onderneming levert alleen beveiligingsoplossingen van leveranciers met hoogstaande technologie, vakkennis en een ervaren management team. Daarnaast dienen de leveranciers stabiele producten te leveren die een oplossing bieden voor bestaande problemen. BorderWare voldoet volledig aan deze hoge eisen.

Qdis ondersteunt het kanaal met een eigen beveiligingsexpert, pre- en after sales ondersteuning, consultancy en een goed geoutilleerd trainingscentrum voor certificering en hands-on training. "Het feit dat we distributiepartner van BorderWare worden stemt ons zeer tevreden", aldus Hendo Weernink, oprichter van Qdis technologies. "BorderWare past uitstekend binnen ons portfolio en tijdens onze ontmoeting met het management team is de kwaliteit en vakkennis bevestigd."

Erik Notermans, Regional Director Benelux bij Borderware: "We hebben Qdis in de eerste plaats als Value Added Distributor voor de Nederlandse markt gekozen vanwege de ervaring en kennis die Hendo Weernink heeft in het opzetten van een channel met de juiste security resellers. Daarnaast vormen onze producten en diensten een perfecte aanvulling op zowel het bestaande productportfolio van Qdis als op het bestaande kanaal."

Over Qdis value added technologies bv
Qdis technologies is een nieuwe Value Added Distributor van producten op het gebied van data security, access security en wireless security. Qdis is opgericht in november 2003 door ing. Hendo Weernink, die tevens succesvol de oprichter was van zowel de IT-divisie van Acal als Allasso Benelux. Qdis levert producten van zogenaamde 'new technology' fabrikanten. Deze fabrikanten worden door ons met zorg geselecteerd en hun producten grondig getest. Zo kan Qdis de beste oplossingen bieden en adviezen geven voor netwerk- en securityproblemen van bedrijfsnetwerken.