Politie Gelderland-Midden

Man mishandeld op Willemsplein: omstanders gezocht
Publicatiedatum: 25-4-2006 16:56:42

Arnhem Afgelopen weekend is een 34-jarige man uit Velp gewond geraakt na een zware mishandeling op het Willemsplein. Hij liep onder andere een gebroken oogkas en een ontwrichte kaak op en werd maandag uit het ziekenhuis ontslagen. De politie zoekt getuigen en is in het bijzonder geinteresseerd in het verhaal van de omstanders.

De man schoot volgens eigen zeggen na afloop van een avondje stappen een kennis te hulp. Hij was in de veronderstelling dat zij werd lastig gevallen door een agressieve man. Toen de Velpenaar tussen beiden kwam zou hij onderuit zijn geschopt door de agressieve man. Vervolgens zou hij diverse malen geslagen en geschopt zijn. De dader heeft volgens het slachtoffer en de vrouw het volgende signalement: 18 tot 25 jaar oud, 1.75 tot 1.80 lang, normaal postuur, huidskleur onbekend, kort donker haar, een gouden snijtand, hij droeg een donkere bovenkleding en een donkerblauwe spijkerbroek.
Er waren meer omstanders, waarvan niet duidelijk is of zij zich met de ruzie hebben bemoeid.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling, of weten wie de dader is al dan niet naar aanleiding van het signalement. De recherche in Arnhem is bereikbaar via 0900-8844.

voor nadere informatie:

politie Gelderland-Midden
Marije Wisselink
026 352 4315

---