Panomics kondigt vorming aan van nieuwe Europese ............

Panomics, inc.

Panomics kondigt vorming aan van nieuwe Europese dochteronderneming

FREMONT, Californië, April 25 /PRNewswire/ --


- Benoemt dhr. Luigi Pirovano als Managing Director van Panomics, SRL Panomics, Inc., ontwikkelaar van innovatieve producten en technologieën voor

Parallel Quantitative Biology (PQB) TM, en toonaangevend leverancier van reagentia voor biowetenschappelijk onderzoek, kondigde vandaag de opening aan van een volledige Europese dochteronderneming, Panomics SRL, gevestigd in Milaan, Italië. Dhr. Luigi Pirovano is benoemd als Managing Director bij de dochteronderneming en legt verantwoording af aan George Bers, Executive Vice President voor Commercial Operations.

"Er is een aanzienlijke vraag van klanten in Europa naar producten van Panomics," zei Mr. Bers. "Door de vestiging van directe verkoopkanalen en relaties met klanten verwezenlijken we een ambitieus plan om onze PQB-strategie wereldwijd uit te breiden. Dit is een belangrijke stap in onze missie om de PQB-producten van Panomics op een wereldwijde basis te vestigen."

Dhr. Luigi Pirovano komt bij het bedrijf als ervaren general manager van ondernemingen voor instrumenten voor de biowetenschap en de klinische diagnostiek. Dhr. Pirovano heeft meer dan 35 jaar leiding gegeven in de biotechnologische industrie, waaronder in executive management-functies bij Bio-Rad, Sclavo Diagnostics en Amplimedical.

Over zijn nieuwe rol merkte dhr. Pirovano op: "Ik verheug me over de kans om de Europese inspanningen van zo'n dynamisch bedrijf te leiden. De producten van Panomics worden in snel tempo aanvaard door Europese farmaceutische, biotechnologische en academische onderzoeksinstituten, waar ze worden gebruikt in toepassingen als RNA-interferentie, biologische merker- en padenanalyse en de profilering van genexpressie. We verwachten dat de nieuwe producten voor multiplexanalyse van regulatorische proteïnen en DNA-methylatie ook zeer interessant voor onze Europese klanten zullen zijn."

Panomics, Inc., dat in februari uit een fusie werd gevormd tussen Genospectra uit Fremont, Californië en Panomics uit Redwood City, Californië, opent zijn Europese kantoren om een groeiende klantenkring door heel Europa aan te spreken en te ondersteunen. De nieuwe dochteronderneming zal de commerciële aanwezigheid van Panomics in Europa uitbreiden, nieuwe bedrijfsmogelijkheden in het buitenland optimaal aanwenden en lokale diensten en ondersteuning aan zijn klanten leveren.

Over Panomics, Inc.

Panomics is een privaat bedrijf voor de biowetenschap dat zich richt op parallelle kwantitatieve biologie (PQB) een platform van reagentia en producten die de multiplexmeting van moleculaire gebeurtenissen, zoals intracellulaire padenanalyse, celsignalering en de profilering van genexpressie op een kwantitatieve en schaalbare manier mogelijk maken. Panomics is snel gegroeid op de waarde van QuantiGene en QuantiGene Plex, onze gedeponeerde bDNA-technologie voor de analyse van genexpressie in op cellen gebaseerde testen, evenals onze testen voor factoren van signaaltransductie en transcriptie. Het bedrijf lanceerde recentelijk Deliver X een nieuwe siRNA leveringsreagens voor non-cytotoxische transfectie van RNAi-reagentia in primaire cellijnen, de eerste in een serie biomolecuulleveringsproducten. Panomics (vroeger Genospectra) werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Fremont, Californië. Voor meer informatie, bezoek www.panomics.com.

Contact: Panomics, Inc
Frank Witney, Ph.D. 6519 Dumbarton Circle
President en CEO Fremont, CA 94555
Telefoon: +1-510-818-2630 Tel +1-888-317-2626
e-mail: fwitney@panomics.com Fax +1-510-818-2610

Website: www.panomics.com