Kenniscentrum Elektronische Overheid


www.e-overheid.nl : het platform voor informatie over de e-overheid

huisje ELO

Wat is de e-overheid? Hoe zit de e-overheid in elkaar? En wat betekent de invoering van de e-overheid voor mij? De antwoorden op deze vragen zijn vanaf dinsdag 25 april te vinden op

Op de site is de planning van de e-overheidbasisvoorzieningen te vinden in de Planning e-overheid. In de Landkaart en in de Praktijkvoorbeelden ziet u welke organisaties daadwerkelijk toepassingen hebben geïmplementeerd.
Wilt u weten welke route uw organisatie kan volgen om de e-overheid te implementeren, kijk dan op de Routekaart. Naast deze praktische informatie is er ook informatie te vinden over het beleid van de e-overheid en de ontwikkelingen op internationaal gebied.

De website biedt ook architecten veel informatie door middel van de Atlas, waarin ook de conceptversie van Nederlandse Overheids Referentie Architectuur (NORA) te vinden is.

De website is voor en door de overheid. De website wordt beheerd door Kenniscentrum e-overheid met bijdragen van de vele programma's en projecten die onderdeel uitmaken van de e-overheid. Heeft u suggesties of bijdragen? Mail deze dan naar info@e-overheid.nl.