Simac Techniek NV

news

25 april 2006 Persbericht

Simac verkrijgt exploitatierecht op leerlingadministratiesysteem ParnasSys. Simac ook in Primair Onderwijs

Simac heeft van de Stichting ParnasSys Beheer (SPB) het exclusieve exploitatierecht verkregen voor het leerlingadministratiesysteem ParnasSys. ParnasSys is een sterk groeiend en trendsettend product dat wordt geleverd via het ASP concept Dit betekent dat het beheer van de software centraal wordt verzorgd in een datacenter en de scholen zelf geen server en personeel hiervoor ter beschikking behoeven te hebben.

Simac Techniek NV is
actief in systeemintegratie
en dienstverlening in de
ICT (informatie- en
communicatietechnologie)
en de IE&A (Industriële Deze activiteit zal worden ondergebracht bij Simac Iosys B.V. die met circa 370.000 Elektronica en Automatise- leerlingen marktleider is in het Voortgezet Onderwijs met het leerlingadministratie- ring). Geografisch concen- systeem @VO.
treert Simac zich op de
Benelux en enkele landen
in Centraal Europa. Simac geeft hiermee een nieuwe impuls aan haar streven de belangrijkste speler in de Het aandeel Simac noteert onderwijsketen van Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Beroeps- en aan de effectenbeurs Euro- Volwassenen Educatie in Nederland te worden. Onder de naam Simac Onderwijs next Amsterdam en is presenteren de werkmaatschappijen van Simac de producten en diensten voor de opgenomen in het
NextEconomy segment. onderwijsmarkt (www.simac.com/nl/onderwijs). Naast leerlingadministratie en leerlingvolgsystemen levert Simac aan het onderwijs ICT infrastructuren, elektronische documentverwerking en aanwezigheidsregistratie.

Voor meer informatie over onze leerlingadministratiesystemen verwijzen wij u graag naar Simac Iosys (www.simac.com/nl/iosys) voor @VO en www.parnassys.nl voor ParnasSys.


---

Noot voor de redactie (