Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NIEUWE WEBSITE OVERZICHTELIJK, MODERN EN ZAKELIJK
ONLINE RESERVEREN VIA WWW.EDENHOTELGROUP.COM

Amsterdam, april 2006 - De Eden Hotel Group - onder andere bekend van het Amsterdam American Hotel - heeft sinds 2006 een sterke groei doorgemaakt. Onlangs is de groep uitgebreid met de drie Twente Hotels en recent heeft het viersterren Eden Rembrandt Square Hotel in Amsterdam haar deuren geopend met het restaurant FLO Amsterdam. Ze exploiteren nu twaalf hotels en drie bijbehorende restaurants verspreid door Nederland. Als gevolg van deze ontwikkelingen lanceert de hotelgroep deze maand een compleet nieuwe website die niet alleen een eigentijdse uitstraling heeft, maar ook gasten de mogelijkheid biedt online kamers te reserveren. De website geeft altijd het beste tarief. In Nederlands en Engels is op www.edenhotelgroup.com te vinden wat de twaalf aangesloten hotels en restaurants te bieden hebben.

www.edenhotelgroup.com
De startpagina www.edenhotelgroup.com laat direct zien waar de Nederlandse hotelgroep voor staat: 'Gastvrijheid in het hart van de stad'. De website streeft er naar zowel de thuismarkt als de internationale reiziger zo goed mogelijk te bedienen door middel van een duidelijke navigatie. Er zijn verschillende buttons voor de hotels, restaurants, de hotelgroep, vacatures en reserveringen. Informatie als hotel- en kamerfaciliteiten, beschrijving van het hotel of restaurant, menukaarten, speciale activiteiten, stadsinformatie en prijzen zijn zo makkelijk te vinden.

Online reserveren
Nieuw op de Eden website is het online reserveren door de handige boekingsmodule aan de rechterkant van de pagina. Selecteer een hotel en datum naar keuze en de beschikbaarheid met de best 'available rate' wordt meteen getoond. Een overzicht van speciale zomer arrangementen en aanbiedingen is per hotel aangegeven, bijvoorbeeld het wandelarrangement bij De Broeierd, een roaring twenties party in het American en een stedelijk cultureel arrangement bij het Eden Oranje Hotel in Leeuwarden. Prijzen zijn eenvoudig op te vragen door op de button 'prijs' te klikken.

Sfeervolle restaurants
De typisch Franse brasserie FLO Amsterdam is de nieuwste trots van de Eden Hotel Group en bevindt zich op de begane grond van het viersterren Eden Rembrandt Square Hotel. Ook het befaamde Café Americain met Art Deco interieur, de glas-in-lood details, Tiffany lampen en de antieke leestafel zorgt voor een unieke belevenis. Brasserie 6 in Zutphen is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud met een frisse en moderne uitstraling. Drie etablissementen met een uniek karakter en een fantastische menukaart.

Eden Hotel Group
De Eden Hotel Group is een Nederlands familiebedrijf dat in Nederlandse binnensteden hotels en appartementen exploiteert. Het bedrijf startte in 1977 met de aankoop van het Best Western Eden Hotel in Amsterdam (218 kamers). Inmiddels bestaat de hotelgroep uit twaalf hotels: het Best Western Lancaster Hotel in Amsterdam (92 kamers), het Eden Savoy Hotel Rotterdam (94 kamers), het Eden City Hotel Groningen (93 kamers), het Tulip Inn Amsterdam Centre (70 kamers), het Eden Hotel Zutphen (74 kamers), het Amsterdam American Hotel (174 kamers), het Eden Oranje Hotel in Leeuwarden (78 kamers) en meest recentelijk de drie Twente Hotels; Dish Hotel (80 kamers), Country Hotel De Broeierd (61 kamers) en het Star Hotel (100 kamers). En het nieuw geopende Eden Rembrandt Square Hotel (166 kamers). Meer informatie over de Eden Hotel Group is te vinden op www.edenhotelgroup.com.