Ingezonden persbericht


Persbericht

25 april 2006

Swyx kiest SDC Logistics als distributeur voor Nederland

~ samenwerking speelt in op de groeiende vraag van Nederlandse bedrijven naar innovatieve IP-telefonieoplossingen ~

Swyx, leverancier van softwaregebaseerde IP-telefonieoplossingen, kiest SDC Logistics BV als zijn nieuwe distributeur voor Nederland. SDC Logistics, de in Doetinchem gevestigde distributeur van telefonieproducten, gaat per direct alle SwyxWare-componenten aanbieden aan Nederlandse resellers.

SwyxWare is een op software gebaseerde, geïntegreerde IP-telefonieoplossing die bedrijven voorziet van telefoon-, internet-, e-mail- en faxdiensten. De oplossingen nemen niet alleen alle taken van een traditioneel telecommunicatiesysteem (PBX) over, maar bieden ook vele nieuwe mogelijkheden.

Het in telecommunicatie gespecialiseerde SDC Logistics is de derde distributeur van Swyx-oplossingen op de Nederlandse markt. Swyx blijft daarnaast samenwerken met Intratel en Trimaxx.

"Door telecom, IT-beheer en infrastructuur te integreren, kunnen organisaties aanzienlijke kostenbesparingen realiseren en kunnen ze flexibeler gebruik maken van de voordelen die nieuwe technologische ontwikkelingen bieden. Steeds meer bedrijven stappen daarom over naar een IP-gebaseerde oplossing. Dit biedt enorme kansen voor het kanaal", aldus Jan Kloos, algemeen directeur van SDC Logistics BV. "Swyx biedt het meest geavanceerde, innovatieve op software gebaseerde IP-telefoniesysteem op de markt. Ik denk dan ook dat de SwyxWare-componenten een waardevolle uitbreiding van ons assortiment zullen blijken."

"Ik ben zeer verheugd over deze samenwerking - SDC heeft precies die kennis en manier van aanpak die nodig is voor de distributie van SwyxWare", zei Roland Finke, Country Manager Benelux bij Swyx. "Bovendien heeft SDC een uitmuntende reputatie in het Nederlandse kanaal. Het staat bekend om zijn uitstekende backoffice en snelle levering en biedt resellers een zeer goede technische ondersteuning."

De telefonieoplossingen van Swyx zullen op TINE 2006 gepresenteerd worden door de distributeurs Intratel en SDC Logistics BV. TINE 2006 wordt van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 april 2006 gehouden in de RAI in Amsterdam.

(298 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SDC Logistics BV
SDC Logistics BV is distributeur van telefonieproducten in Nederland en maakt onderdeel uit van de SDC Groep. De SDC Groep is een zelfstandige organisatie met diverse activiteiten op het gebied van telecommunicatie. Tot de SDC Groep behoren SDC Logistics, SDC Telecom en SDC Trainingen.

Voor meer informatie, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.sdclogistics.nl.

Over Swyx
Swyx ontwikkelt en verkoopt intelligente softwaregebaseerde IP-telefonieoplossingen. Swyx is opgericht in 1999 en het hoofdkantoor bevindt zich in Dortmund, Duitsland. Het bedrijf richt zich op het aanvullen of compleet vervangen van traditionele PBXs met een softwaregebaseerde IP-telefonie-oplossing.

Swyx' communicatieoplossing, SwyxWare, bestaat uit vier componenten: SwyxServer, SwyxGate, SwyxIt! en SwyxPhone. SwyxWare biedt diverse mogelijkheden, zoals voicemail, Least Cost Routing en uitgebreide rapportagefuncties, voorheen alleen beschikbaar via grote en dure PBXs.

Andere mogelijkheden zoals Call Routing Manager, gepersonaliseerde gebruikersinterface (skin) en CTI gaan veel verder dan de communicatiemogelijkheden van traditionele PBXs. Tegenwoordig verkopen meer dan 800 resellers in Europa SwyxWare.

Persinformatie

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: mariekev@lewispr.com http://www.lewispr.com

Voor verdere algemene informatie kunt u contact opnemen met Harald Bender van Swyx: Tel: +49 231 4777 360 Fax: +49 231 4777 560 E-mail: bender@swyx.com http://www.swyx.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com