Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OKI geeft printers weg tijdens WK

Aankoopbedrag terug als Nederland wereldkampioen wordt

Hoofddorp, 25 april 2006 - De aankoop van een printer uit de C5000-serie van OKI kan voordelig uitpakken. Tenminste... als Nederland wereldkampioen voetballen wordt. In dat geval krijgt iedereen die tussen 1 mei en 21 juni zo'n printer heeft gekocht het volledige aankoopbedrag terug. En dat is bovenop het "eentje" - klein formaat voetbal - dat de koper al cadeau heeft gekregen.

De C5000-serie van OKI is een reeks kleurenlaserprinters in A4-formaat. Het maakt niet uit of de goedkoopste variant - de C5250 - of het topmodel - de multifunctionele, razendsnelle C5540 MFP, die ook scant en kopieert - wordt aangeschaft: als Nederland het WK wint, dan is de printer helemaal gratis.

Korstiaan van Kleef, marketing & sales directeur van OKI, zegt over de actie: "Bij OKI draait het om kwaliteit en snelheid. Dat hoeft niet altijd alleen betrekking te hebben op printeroplossingen, we zijn namelijk ook voetballiefhebbers. En omdat we zeker weten dat Nederland het ver gaat schoppen tijdens dit WK willen we met deze actie niet alleen een leuk gebaar naar onze klanten maken, maar ook laten zien dat we voor 100 procent achter het Nederlands elftal staan."

De actie begint op 1 mei en eindigt op 21 juni, de dag dat het Nederlands elftal de laatste wedstrijd in de eerste poule speelt tegen Argentinië. Voor alle voetbalminnende Nederlanders, maar vooral voor de Nederlanders die een OKI C5000 hebben gekocht, is het te hopen dat dat niet de laatste wedstrijd is...

Over OKI Printing Solutions
OKI Printing Solutions ontwerpt, maakt en verkoopt papiergeoriënteerde apparatuur zoals printers, faxen en multifunctionele producten. Het bedrijf heeft verkoop- en marketingvestigingen verspreid over de hele wereld. De Nederlandse vestiging is gevestigd in Hoofddorp. OKI Printing Solutions is een volle dochter van het Japanse OKI Electric Industry Co. Ltd, een toonaangevend bedrijf op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Wereldwijd werken er ruim 21.000 mensen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tokio, Japan. Alle productiefaciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, een bewijs dat OKI zichzelf de verplichting oplegt de kwaliteit van de productie continu te controleren en verbeteren. Meer informatie op www.oki.nl.



Ingezonden persbericht