Ingezonden persbericht


Persbericht

INFORMATICA BENOEMT JEREMY JACKSON ALS SENIOR MARKETING DIRECTOR EMEA

Nieuwegein, 25 april 2006 - Informatica, toonaangevend aanbieder van data integratiesoftware, heeft Jeremy Jackson aangesteld als Senior Marketing Director EMEA.

De voormalig Marketing Director bij Siebel in de UK, Zuid-Afrika en Ierland heeft ruim 25 jaar ervaring in de IT-wereld. Hij wordt verantwoordelijk voor de EMEA-marketingfunctie om de internationale uitbreiding van het bedrijf te ondersteunen.

Voordat hij bij Siebel in dienst kwam, was Jackson Executive Vice President International Sales and Marketing bij Unify Corporation. Daar heeft hij meegeholpen aan de herpositionering van het bedrijf rondom zijn herontwikkeling van applicatieserver- oplossingen in Java. Bij Unify maakte hij ook deel uit van het senior managementteam dat het bedrijf begeleidde tijdens zijn beursgang op de NASDAQ.

Voorheen bekleedde Jackson functies bij onder andere Informix, Unisys en ICL. Aan de Universiteit van Leeds heeft hij 'Computational Science' en 'Operational Research' gestudeerd. Hij is beëdigd ingenieur, IT-professional en lid van de British Computer Society.

(158 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Informatica
Informatica Corporation is een toonaangevende aanbieder van enterprise data integratie software. Met Informatica kunnen organisaties meerwaarde halen uit de informatiebronnen in de gehele organisatie. Meer dan 2.500 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Informatica om data integratievraagstukken, ongeacht complexiteit en schaalgrootte, tegen lage kosten en tijdig uit te voeren. Meer informatie kunt u vinden op: www.informatica.com/nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com