Gemeente Coevorden

Het college van b&w stelt zich voor:

Op 11 april j.l. is het nieuwe college van burgemeester en wethouders benoemd. Hieronder kunt u lezen wie zich waar voor wil inzetten.

Het college van B&W

Burgemeester Bert Bouwmeester Ik wil dicht bij de mensen staan en leiding geven aan een sterk team. Dat is nodig voor de grote opgaven die we in onze mooie en gevarieerde gemeente te doen hebben.

Wethouder Truus Pot-Eland De Wet Maatschappelijke Ondersteuning naar de Coevorder situatie vertalen en daarna uitvoeren is een opdracht waar een grote uitdaging vanuit gaat. Mijn uitgangspunt is zorg op maat leveren aan iedere inwoner die hulp of ondersteuning nodig heeft. Met u allen wil ik werken aan een samenleving waar zorg, belangstelling, maar ook waardering voor elkaar weer gewoon is. Want alleen samen staan we sterk.

Wethouder Peter Snijders Coevorden is een prachtige gemeente met veel bedrijvigheid, een cultuurhistorische stad en een aantrekkelijk landelijk gebied. De komende vier jaar wil ik een stevige impuls geven aan een verdere stimulering van de economie en werkgelegenheid, kwalitatief onderwijs voor de jeugd, en een actief cultuurleven. Dat doe ik graag samen met u, als inwoner, ondernemer of anderszins betrokkene. Op een open en toegankelijke wijze, gericht op resultaat. Op die samenwerking verheug ik mij de komende periode!

Wethouder Geert Braam
Ik zal één van de voortrekkers zijn om de gemeente Coevorden en haar inwoners voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van wonen en leefomgeving. Het wethouderschap biedt mij de mogelijkheid om plannen daadwerkelijk uit te voeren. et centrumplan heeft voor mij een hoge prioriteit. Goede plannen komen tot stand door actief meedenken van alle betrokkenen.

Wethouder Jetty Remmelts-van Royen De komende vier jaar wil ik me volop inzetten voor de gemeente Coevorden, zoals ik ook na mijn beëdiging heb aangegeven. Een goede balans zien te vinden tussen het platteland en de stad Coevorden.

De portefeuilleverdeling kunt u hier vinden.

Wilt u een afspraak maken met één van de wethouders of de burgemeester? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat via 0524-598 619 of 0524-598 738.