Programma Elektronische Provincies


Geef u op voor de provinciedag op de beurs Overheid & ICT (3 april 2006)

Het programma e-Provincies organiseert op 27 april, samen met provincie Overijssel een speciale provinciedag rond het thema e-dienstverlening met bijzondere aandacht voor de provinciale praktijkvoorbeelden van het afgelopen jaar. Dit keer houden we het eens niet in een provinciehuis maar op de beurs Overheid & ICT.

Bent u als provincieambtenaar betrokken bij de modernisering van uw organisatie en op zoek naar praktische oplossingen? Dan is een bezoek aan de beurs op 27 april dit jaar méér dan de moeite waard. De elektronische provincie is hier dit keer namelijk zeer goed vertegenwoordigd!

Programma & beursbezoek
In de ochtend is er een plenair programma. In de pauze heeft u de gelegenheid om de beurs te bezoeken. Op de beurs zijn onder meer de provinciale praktijkvoorbeelden van de maand te zien. In de middag kunt u kiezen uit een aantal interessante workshops.

'Zilveren e'
Voordat het middagprogramma begint reikt de deskundige jury onder leiding van de gedeputeerde van de provincie Overijssel, de heer Gert Ranter, de 'Zilveren e' uit aan het praktijkvoorbeeld van het jaar.

Na afloop van het programma is er een borrel.

U kunt zich hier voor deze dag aanmelden.

Het programma vindt u hier.

De toegang tot dit evenement is gratis