Gemeente Tilburg

Datum
20 april 2006

Bosscheweg, herstraten ventweg 157 t/m 205

Start werkzaamheden donderdag 27 april 2006

Op donderdag 27 april 2006 start het herstraten van de ventweg van de Bosscheweg 157 t/m 205 (oneven huisnummers tussen spoorviaduct en Jules Verneweg).

Inhoud werkzaamheden

Op de ventweg van de Bosscheweg worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
. de bestaande rijbaan wordt herstraat, de trottoirs worden voorzien van nieuwe tegels en er worden nieuwe regenwaterkolken geplaatst voor een goede afwatering;
. herstraten van de bushalte;

. aanbrengen van nieuwe bestrating op het fietspad tussen huisnummers 165 en 137.

Uitvoeringsplanning

Op donderdag 27 april starten de werkzaamheden. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Het herstraten van de ventweg begint aan de kant van het spoorviaduct (huisnummer 165), waarna in drie fases richting de Jules Verneweg wordt gewerkt. Deze werkzaamheden aan de ventweg zijn eind mei gereed. De nieuwe bestrating van het fietspad wordt half juni aangebracht. De werkzaamheden hiervan duren ongeveer een week en worden in één aaneengesloten fase uitgevoerd. De uitvoeringsduur is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Per fase is ter hoogte van de werkzaamheden de straat afgesloten voor het verkeer. U wordt vriendelijk verzocht uw auto niet te parkeren in de buurt van de werkzaamheden.

Op de ventwegen wordt tijdelijk twee-richtingsverkeer toegestaan. De ventweg voor de huisnummers 117 t/m 137 kan worden bereikt via de toegang bij huisnummer 137.

Ter hoogte van de werkzaamheden aan het fietspad wordt er voor het autoverkeer op de Bosscheweg een rijbaanversmalling aangebracht.

Het fietsverkeer wordt bij de Oud Lovensestraat (Bosscheweg 117) omgeleid. Fietsverkeer richting Centrum wordt omgeleid via de Spoordijk en fietsers richting Noord via de Oud Lovensestraat en kapitein Hatterasstraat.

Meer informatie?

Hebt u nog vragen over de uitvoering van de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder van dit werk Paul Moorees. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 20.


---

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --