Politie Zuid-Holland-Zuid

27/04 Hoeksche Waard

Dordrecht, 27-04-2006 o Persberichten District III

SPREEKUUR WIJKPOLITIE OUD-BEIJERLAND
OUD-BEIJERLAND- De wijkpolitie in Oud-Beijerland start met ingang van 24 mei aanstaande met een inloopspreekuur. Het spreekuur werd vorig jaar in de Zeeheldenwijk en Zuidwijk in het leven geroepen om de bekendheid van de buurtagent te vergroten. Bewoners van deze wijken hebben enthousiast gereageerd op dit initiatief. Vandaar dat de wijkpolitie het spreekuur gaat uitbreiden en ook in andere wijken gaat organiseren.

Er is gekozen voor drie verschillende locaties verspreid over het dorp. Het eerste spreekuur is op woensdag 24 mei in wijkgebouw het Zoomhuis. Bewoners van de Zoomwijk, Spui-Oeverwijk, Zinkweg en mensen die buiten de bebouwde kom wonen, zijn hier van harte welkom. Op donderdag 1 juni is er een spreekuur in de kantine van Sporthal het Paradijs. Dit spreekuur is bedoeld voor bewoners van de Zeeheldenwijk, Zuidwijk en het Centrum. Voor bewoners uit de wijken Croonenburgh, Gorzenwijk en Poortwijk is er op donderdag 15 juni een spreekuur in Wijkgebouw t Gors. Het spreekuur is altijd s avonds van 19:30-20:30 uur. Klik bovenaan deze pagina op 'Uw wijk' en vervolgens op de gemeente Oud-Beijerland, u kunt dan de kalender met alle data voor de rest van het jaar bekijken.

Tijdens het inloopspreekuur kunnen mensen terecht voor het doen van aangifte of het melden van overlast of vernielingen in de wijk. Tevens geeft de buurtagent preventieadvies met betrekking tot woning- of auto-inbraak.

Alle inwoners van Oud-Beijerland ontvangen binnenkort een brief over het spreekuur van de wijkpolitie. Voor vragen of meldingen die niet kunnen wachten, kan de politie gebeld worden via 0900-8844. Ook op het politiebureau aan de Spuidijk in Oud-Beijerland zijn inwoners welkom.