Ingezonden persbericht


KUBUS de ondernemer bespaart tijd en geld met iMUIS Online

KUBUS is een Fullservice Administratie-, Accountancy en Belastingadvieskantoor met 25 kantoren oost, midden en zuid Nederland. De administratiekantoren werken op geheel zelfstandige basis. Door de centrale organisatie worden alleen zaken geregeld die voor een individueel kantoor kennis- en kostenvoordeel opleveren, zoals: het delen van specialistische kennis, het gezamenlijk inkopen en de ontwikkeling van de marketing en klantenwerving.

KUBUS de ondernemer neemt met iMUIS Online een nieuwe stap in het automatiseringsproces. 'Flexibiliteit, gebruikersvriendelijkheid en de kosten spelen een zeer belangrijke rol in de keuze voor een onlineboekhoudpakket'. Ten behoeve van de KUBUSmarketing hebben we het internetdomein: www.onlineboekhouden.nl geregistreerd.

'iMUIS heeft het grote voordeel dat wij het Internetboekhouden centraal kunnen aanbieden vanaf onze eigen KUBUSserver', aldus Wim van de Ven voorzitter van KUBUS Coöperatie u.a. Op deze wijze zijn alle administratieve gegevens, zowel voor de klant als voor het KUBUSkantoor direct binnen handbereik.

KUBUS coöperatie heeft als doelstelling door te groeien naar een landelijk organisatie met een dekking van zo'n 150 kantoren in Nederland. Administratiekantoren die zijn aangesloten bij KUBUS Coöperatie kunnen hun cliënten aanmelden voor iMUIS Online zonder dat zij hoeven investeren in de hard- en software.

Op www.kubus.nl of www.muis.nl kunt u alle informatie vinden over onlineboekhouden onder KUBUSlabel en met iMUIS Online.

COLOFON


* Copyright 2006 MUIS Software. De redactie heeft dit persbericht met uiterste zorg samengesteld. Aan de inhoud kunt u echter geen rechten ontlenen, noch is MUIS Software aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden.
* REACTIES

* Eventuele reacties op het persbericht kunt u mailen naar info@muis.nl
* POSTADRES

* MUIS Software, Rijksstraatweg 41, 1969 LB, Heemskerk, TEL. 0251-241641