Gemeente Langedijk


27 april 2006

Rotonde eerder open

De rotonde op de kruising Westelijke Randweg/Papenhorn in Broek op Langedijk is klaar. De nieuwe rotonde wordt op donderdag 27 april 2006 om 18.00 uur in gebruik genomen. Op datzelfde moment vervallen ook de omleidingroutes en de tijdelijke verkeersmaatregelen die nodig waren om gedurende de werkzaamheden de verkeersveiligheid te waarborgen.

De gemeente is content met de inspanningen die aannemer Ballast Nedam heeft verricht. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de rotonde half mei klaar zou zijn. Met name onder ondernemers leidden de tijdelijke maatregelen die de gemeente nodig achtte om de verkeersveiligheid in Broek op Langedijk te garanderen echter tot zoveel commotie, dat werd besloten om de werkzaamheden met twee weken te bekorten.

De aannemer is er in geslaagd nog enkele dagen af te halen van die krappe termijn. Hoewel nog enkele lichtmasten moeten worden geplaatst, heeft de gemeente besloten de rotonde vandaag open te stellen. De lichtmasten worden vrijdag 28 april geplaatst. Dit kan enige overlast geven voor het verkeer.

Naar boven
Belastingloket

Uw mening

Werk in uitvoering

Dorpsgericht Samenwerken