Ingezonden persbericht


Professionele Projectverhuizers

Persbericht
Den Haag-Ypenburg, 27 april 2006

Keurmerkorganisatie PPV beloont goede prestaties

Mondial De Haan Verhuizingen ontvangt PPV-Award

De PPV-gecertificeerde projectverhuizer Mondial De Haan Verhuizingen uit Alblasserdam heeft als eerste projectverhuisbedrijf de belangrijke PPV-Award ontvangen. Het bedrijf kreeg de prijs vanwege de positieve wijze waarop zij het keurmerk gedurende het afgelopen jaar heeft uitgedragen.

De PPV-Award wordt één keer per jaar uitgereikt. De 38 bedrijven die beschikken over het keurmerk PPV mochten de winnaar zelf aanwijzen. De prijs is daarmee ook een prijs voor collegialiteit. Volgend jaar is het aan de klanten van de PPV-bedrijven om te bepalen wie van de PPV-gecertificeerde bedrijven de prijs wint.

Onderscheiden
PPV is dé keurmerkorganisatie voor opdrachtgevers die een verhuisbedrijf in de business-to-business markt zoeken. De PPV bestaat als keurmerkorganisatie dit jaar 5 jaar. PPV-gecertificeerde bedrijven onderscheiden zich onder meer door aantoonbare expertise, kwaliteit en referenties met projectverhuizingen. Zij zijn als adviseur en coördinator gekwalificeerd voor het gehele logistieke verhuistraject; vanaf het allereerste moment dat een verhuisvraag zich bij een opdrachtgever voordoet tot en met de feitelijke uitvoering en nazorg. Een PPV-bedrijf beschikt verder over een uitgebreid netwerk van leveranciers van verschillende facilitaire diensten. Voor deze bedrijven fungeert het PPV-bedrijf als hoofdaannemer. De PPV-gecertificeerde bedrijven richten zich vooral op complexe en risicovolle verhuizingen, als ook op projecten waarbij de bedrijfscontinuïteit van de opdrachtgever een belangrijke voorwaarde is.

Over PPV
PPV staat voor Professionele Project Verhuizers, de professionele partij voor het verhuisproces van organisaties. Professionele Project Verhuizers zijn verenigd in een eigen vakafdeling van de Organisatie voor Erkende Verhuizers en zijn alle voorzien van het PPV-keurmerk dat staat voor erkenning en kwaliteit.

Voor meer informatie over PPV: www.ppv.nl