Mediaring Ltd

MediaRing gaat door met vrijwillig voorwaardelijk algemeen kasaanbod om het op de Nasdaq genoteerde Pacific Internet te verkrijgen; Aanbod gaat in over 14 tot 21 dagen

SINGAPORE, April 27 /PRNewswire/ --

Na ontvangst van de noodzakelijke goedkeuring van zijn aandeelhouders en van de Info-Communications Development Authority in Singapore ("IDA"), kondigde MediaRing Ltd (Bloomberg: MR SP) ("MediaRing") vandaag aan dat het door zal gaan met zijn vrijwillige voorwaardelijke algemene kasaanbod (het "Aanbod") om alle uitgegeven aandelen van het op de Nasdaq genoteerde Pacific Internet Limited (Nasdaq: PCNTF) ("PacNet") te verkrijgen. Het Aanbod zal, overeenkomstig de Singapore Code, over 14 tot 21 dagen vanaf heden ingaan.

Op 27 februari 2006 kondigde MediaRing zijn intentie aan, indien aan bepaalde voorwaarden was voldaan, om een vrijwillig voorwaardelijk algemeen kasaanbod te doen. Op 26 april 2006 ontving MediaRing goedkeuringen van zijn aandeelhouders en van de IDA om het Aanbod te doen en uit te voeren.

Volgens de voorwaarden van het Aanbod zal MediaRing per aandeel $8,25 contant betalen voor alle uitgegeven gewone aandelen in het kapitaal van PacNet, behalve voor die aandelen die MediaRing al bezit.

De prijs van het Aanbod vertegenwoordigt een toeslag van ongeveer 27,7 procent boven de sluitingsprijs van aandelen PacNet op 24 februari 2006, de laatste handelsdag op de Nasdaq voordat MediaRing zijn intentie bekendmaakte om het Aanbod te doen. De prijs van het Aanbod vertegenwoordigt een reductie van 8,2 procent op de sluitingsprijs van aandelen PacNet op 26 april 2006, de laatste handelsdag voor dit bericht. MediaRing bezit momenteel 651.572 aandelen, of ongeveer 4,86 procent van de uitgegeven aandelen van PacNet.

UOB Asia, de financiële adviseur van MediaRing, bevestigt dat er voldoende financiële middelen beschikbaar zijn voor MediaRing om alle inschrijvingen met betrekking tot het Aanbod volledig na te komen.

De Directors van MediaRing hebben alle redelijke zorgvuldigheid in acht genomen om er zeker van te zijn dat de gemelde feiten en alle in dit bericht vermelde meningen eerlijk en nauwkeurig zijn en dat er geen materiële feiten vergeten zijn in dit bericht, en ze aanvaarden gezamenlijk en afzonderlijk verantwoordelijkheid dienovereenkomstig.

Waar informatie werd gehaald uit gepubliceerde of anderszins openbaar beschikbare bronnen (inclusief, zonder beperking, informatie met betrekking tot PacNet), is het de exlusieve verantwoordelijkheid van de Directors van MediaRing om er zeker van te zijn door redelijke navraag dat zulke informatie nauwkeurig en correct is gehaald uit zulke bronnen of, wat het geval kan zijn, nauwkeurig weergegeven of gereproduceerd in dit bericht.

MediaRing is het Aanbod nog niet begonnen. Het Aanbod zal alleen worden gedaan overeenkomstig een aanbod voor aanschaf en verwant materiaal dat MediaRing op dit moment van plan is te distribueren bij aandeelhouders van PacNet. Aandeelhouders van PacNet zouden het aanbod voor aanschaf en verwant materiaal zorgvuldig moeten lezen wanneer dat beschikbaar komt, omdat ze belangrijke informatie zullen bevatten. Aandeelhouders van PacNet en investeerders kunnen een gratis exemplaar downloaden van de Tender Offer Statement on Schedule TO, het aanbod voor aanschaf en andere documenten die MediaRing van plan is in te dienen bij de U.S. Securities and Exchange Commission op de website van SEC op www.sec.gov.

Over MediaRing

Met kantoren in Singapore, Maleisië, Indonesië, Sjanghai, Peking, Hong Kong, Taiwan, Japan en Sunnyvale (VS), is MediaRing een toonaangevende VoIP-telefonieserviceprovider in Azië en bezit het een aanzienlijk deel van de wereldwijde pure-play VoIP-markt. Door zijn sterke technologische mogelijkheden en zijn uitgebreide distributienetwerk brengt MediaRing voicediensten van hoge kwaliteit naar carriers, ondernemingen, serviceproviders en consumenten met zijn wijde bereik van dienstenaanbiedingen. Zijn extensieve partnerschappen met carriers wereldwijd staan wereldwijd gesprekstotstandbrengingen toe. Als pionier in VoIP-diensten met unieke eigendomstechnologie haalt MediaRing meer dan 95 van zijn inkomsten buiten Singapore.

Over Pacific Internet

Gebaseerd op zijn publieke dossiers is Pacific Internet Limited de grootste serviceprovider voor internetcommunicatie, die onafhankelijk van telefoonmaatschappijen is, door het geografische bereik in het Aziatische en Pacifische gebied. PacNet is direct aanwezigheid in Singapore, Hong Kong, China, de Filipijnen, Australië, India, Thailand en Maleisië. PacNet levert een uitgebreide reeks data-, voice- en videodiensten aan zowel zakelijke ondernemingen als consumenten.