Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 29 maart 2006

ga je mee naar bed?

Bed op koninginnenacht in den haag met dj roog

Heb je al plannen voor zaterdag 29 april? Nu wel, want BNN en Nieuwe Revu organiseren op deze dag de populaire clubavond BED. In deze koninklijke editie kunnen de voeten van de vloer tot in de laatste uurtjes samen met DJ Roog.

Naast DJ Roog zijn ook Denniz, Gelazer! (Billy the Klit, William Shagspeare, Lady Bee), Flava, Irwan, MC Goodgrip, Fullscale en Yasmin van de partij. Naast de upliftingelectrichouseclash muziek die in BEDroom1 wordt gedraaid, hoor je in BEDroom 2 de allerlekkerste superfunkyr&beatsclassics muziek.

Buiten 't Paard van Troje en de vaste clubavonden in Hotel Arena TONIGHT (iedere eerste zaterdag van de maand) is BED vaker te vinden. Zo vind je BED op 13 mei in Club Noa in Leeuwarden en 27 mei in de Rechter in Eindhoven. Ook in de rest van het jaar vind je BED op diverse locaties in heel Nederland.

Kaarten à 10,00 euro zijn verkrijgbaar bij BEEP! (www.beep.nl), Ticketservice (www.ticketservice.nl), of aan de deur voor 12,50 euro. Voor meer informatie over voorverkoopadressen in Rotterdam en Den Haag kijk je op www.naarbed.com. Hier vind je ook alle data, locaties en informatie over de DJ's van de populaire clubavond.