AutoRai

Nissan Nederland viert 40-jarig bestaan

(4/7/2006)
Het is 40 jaar geleden dat Nissan zich in Nederland vestigde en dat wordt gevierd met bijzonder aantrekkelijke acties voor de klant. Onder de noemer âNissan Celebrateâ valt er voor de consument veel voordeel te behalen.
Wie in de actieperiode van 10 tot en met 29 april een proefrit in een Nissan maakt, krijgt gratis een Sudoku-computerspel mee naar huis (zolang de voorraad strekt). Dit razend-populaire spel is afkomstig uit Japan, het moederland van Nissan. Voor degenen die na de proefrit zo enthousiast zijn geworden dat hij of zij zijn/haar eigen auto wil inruilen om een nieuwe Nissan te kopen, is er extra goed nieuws. Op www.nissancheck.nl kan tijdens de actieperiode gratis de waarde van de huidige auto bepaald worden. Normaal gesproken kost dat 4,95 euro.

Gratis TomTom en Coul Sound-pakket
Een van de populairste Nissans in ons land is de compacte Micra. Tijdelijk is dit gunstig geprijsde model extra aantrekkelijk. Alle Micraâs zijn in de actieperiode gratis uitgerust met een TomTom ONE ter waarde van 399 euro. Dit navigatiesysteem is net zo praktisch en gebruiksvriendelijk als de Micra zelf! Daarnaast krijgen nieuwe Micra-rijders tijdelijk een Cool Sound-pakket cadeau (gratis radio/cd-speler en airconditioning), een voordeel van maar liefst
1.225 euro op Visia-uitvoeringen.

Voordelige digitale televisie
Op de Primera Business Edition loopt het voordeel nog verder op, tot wel 3.050 euro. Deze uitvoering van de zakelijke sedan is uitgerust met extraâs als dvd-navigatie met TMC, lichtmetalen 16-inchwielen, een achteruitrijcamera, een antiverblindingsbinnenspiegel, een regensensor en mistlampen. De klant rekent hiervoor slechts 450 euro af, terwijl het pakket 3.500 euro waard is.

Dan is er nog digitale televisie van KPN. Wie deze nieuwe, hypermoderne technologie voor zijn Primera bestelt, betaalt daar tijdelijk slechts 995 euro voor, in plaats van 1.395 euro. Voor nog geen duizend euro beschikt de rijder over een multifunctioneel systeem met tv/tuner, PlayStation 2 en een dvd-speler. Als dat niet prettig file rijden is!

Koelbox
Ook aan bestaande Nissan-rijders wordt gedacht. Met het oog op warmere temperaturen kan bij de Nissan-dealer een handige koelbox worden aangeschaft. De box kan als armsteun op de achterbank worden gebruikt en is bovendien op de 12-volt uitgang aan te sluiten. Tevens kan de Nissan-dealer optioneel nog een 220-volt omvormer leveren. Er passen blikjes (33 cl) en flessen (50 cl) in en hij is voorzien van twee bekerhouders en een schouderriem. De koelbox kost normaal 69 euro maar is nu voor slechts 34,95 euro te koop.

Fully loaded
Natuurlijk worden de Nissan bedrijfsautoâs niet vergeten. De modellen Kubistar, Primastar en Interstar zijn al ruim voorzien van extraâs, maar tot 30 juni 2006 vult Nissan de standaarduitrusting nog eens aan met het âFully Loadedâ-pakket. Fully loaded betekent letterlijk âafgeladen volâ en dat gaat zeker op voor het pakket dat bestaat uit airconditioning, elektrisch bedienbare ruiten en elektrisch bedienbare en verstelbare buitenspiegels. Tijdens de actieperiode kosten deze handige en comfortverhogende opties niets extra! In het geval van de Interstar betekent dat een klantvoordeel van 1.945 euro exclusief BTW.

Historie
De Nederlandse Nissan-importeur vestigde zich onder de naam Datsun Nederland BV in 1966 in het Zuid-Hollandse Sassenheim. In dat eerste jaar verkocht het merk 99 autoâs. Na een naamsverandering en verhuizingen naar Lisse en Amsterdam-West is Nissan Nederland op dit moment gevestigd in Schiphol-Rijk. Met onder meer de Micra, de Primera, de 350Z, de Murano, de Navara en niet te vergeten een complete bedrijfsautolijn is Nissan sterk vertegenwoordigd. De nieuwste loot aan de stam is de onlangs geïntroduceerde NOTE, een compacte MPV die bijzonder goed ontvangen is.

BedrijfsautoRAI.nl