Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

10 april 2006

Spring 2006: Voorjaarsmode en smartlappen

'Iris Overbeek' uit ONM presenteert modeshow Sint Jorisplein

Echt lente wil het nog niet worden, maar de winkels op het Sint Jorisplein in Amersfoort trekken zich daar niets van aan. Aanstaande zaterdag laten de kledingzaken van het winkelcentrum in een gezamenlijke modeshow de laatste trends op modegebied zien.

Kleurige tops, knielange broeken, fleurige prints. het is een greep uit de nieuwe voorjaarscollectie die aanstaande zaterdag te bewonderen is. Winkelcentrum Sint Jorisplein heeft deze lente voor zowel heren-, dames én kinderkleding een hoop te bieden op modegebied. Op de 'voorjaars'catwalk worden tussen 12.00 en 16.00 diverse shows gegeven. De aanvangstijden zijn om 12.00, 14.00 en 16.00 uur.

De presentatie is in handen van Petra Kagchelland, beter bekend als 'Iris Overbeek' uit de televisieserie Onderweg naar Morgen. Zij zal de collectie toelichten en van commentaar voorzien. De modeshow wordt georganiseerd in het kader van Spring 2006, de jaarlijkse lenteactiviteiten in winkelcentrum Sint Jorisplein. Volgende week zaterdag krijgen deze activiteiten een vervolg met het populaire Smartlappenfestival.

Koninginnedag
Koninginnedag wordt dit jaar in het hele land op zaterdag 29 april gevierd. De diverse winkels op het Sint Jorisplein zijn dan geopend.



Ingezonden persbericht