Gemeente Geertruidenberg


Kinderspelen Koninginnedag

Ook dit jaar kunnen alle kinderen uit de kern Geertruidenberg op Koninginnedag weer gratis deelnemen aan de traditionele ballonwedstrijd en kinderspelen op de historische Markt, georganiseerd door het Oranjecomité Geertruidenberg.
Aan alle leerlingen van de basisscholen worden via de scholen spelkaarten uitgedeeld. Leerlingen van groep 1 t/m groep 6, krijgen tevens een tegoedbon voor een gratis lampion.
De lampionnen kunnen s avonds, tegen inlevering van deze tegoedbon op Koninginnedag worden afgehaald voor het stadhuis op de Markt.

Alle kleuters die de basisscholen nog niet bezoeken en alle kinderen die buiten Geertruidenberg de basisschool bezoeken, evenals de kinderen van schippers van wie de boten in Geertruidenberg liggen afgemeerd, kunnen op maandag 24 april, tussen 16.00 en 18.00 uur bij Tapperij Huis ten Bos, Markt 43 een spelkaart, ballonkaart en/of tegoedbon voor een lampion afhalen.

Kinderen van buiten de kern Geertruidenberg kunnen tegen betaling van
1,50 aan de spelletjesmiddag deelnemen. De daarvoor benodigde scorekaarten kunnen op zaterdag 29 april s middags vanaf 13.30 uur op het stadhuis worden afgehaald.