Gemeente Deventer

Week 16, 20 april 2006

KONINGINNEDAG IN DIEPENVEEN

De verjaardag van de Koningin vieren we dit jaar op zaterdag 29 april.

In het kader van Koninginnedag organiseert de Diepenveense winkeliersvereniging op die dag van 10 tot 17 uur een markt voor de verkoop van tweedehands artikelen in de Dorpsstraat, Oranjelaan, Slingerbos en Langs de Wetering.

Verkeersmaatregelen

Als gevolg hiervan zijn de volgende wegen op vrijdag 28 april van 20 uur tot zaterdag 29 april circa 22 uur voor het verkeer afgesloten: Dorpsstraat tussen de Molenweg en de Kleikoele, het Slingerbos en de Roeterdsweg. Verder zijn als gevolg van deze afsluiting vanaf de Dorpsstraat tevens afgesloten de Draaiomsweg, Langs de Wetering, het Slingerbos en de Roeterdsweg.

Parkeren

In de Molenweg, tussen Oranjelaan en de Van Doetinchemlaan, is het verboden te parkeren. Het parkeerverbod aan beide zijden van de weg wordt met behulp van verbodsborden aangegeven. De gemeente verzoekt bezoekers hun voertuig te parkeren op het speciaal ingestelde parkeerterrein aan de Wetermansweg.

Omleiding en busdienst

Als gevolg van deze afsluitingen wordt het doorgaande verkeer vanuit de richting Deventer naar Olst via de Molenweg en de Lindelaan omgeleid. Verkeer vanuit Olst richting Deventer rijdt via de Brinkerinckbaan, S. van Runenweg via Molenweg naar Oranjelaan. Lijnbusdiensten en hulpverleningsvoertuigen maken ook gebruik van deze omleiding. Om bovenvermelde reden verzoeken gemeente, lijnbusdienst en hulpdiensten bezoekers niet te parkeren op het gedeelte van de Molenweg tussen Oranjelaan en Van Doetinchemlaan.

Publicatiedatum: 20-4-2006

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging donderdag 20 april 2006