April 2006

Londen viert Koninginnedag met Holland House Event Op zaterdag 29 april 2006 staat niet alleen Nederland in het teken van Koninginnedag, ook in Londen wordt dit glorieus gevierd. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) in Londen laat de Britten kennis maken met onze nationale feestdag. Het park van de `Inner Temple Gardens' bij Victoria Embankment in Londen wordt omgetoverd tot een oranje gekleurd Holland House Event. Doel van dit evenement is om Holland en de city break campagne bij de Britten nog meer onder de aandacht te brengen.
Het Holland House Event moet duizenden bezoekers lokken. Andrew van der Feltz, vestigingsmanager NBTC-Groot-Brittannië: "Wij zijn steeds op zoek naar originele manieren om Holland verder op te kaart te zetten. Met dit unieke evenement willen wij de Nederlandse levensstijl, de gastvrijheid, de producten en de Nederlandse cultuur zoals die in Nederland te ervaren is, bij de Britten onder de aandacht brengen. Hiermee willen we het imago van Nederland versterken en zodoende Britten aanmoedigen een city break naar Nederland te boeken." Meer zichtbaarheid voor city break campagne
Het Holland House Event richt zich enerzijds op gezinnen met kinderen en anderzijds op stellen - de zogenaamde Dinky's - in de leeftijd van 25 tot 55 jaar. Naast alle Hollandse activiteiten en producten brengen met name ook de aanwezige Nederlanders extra sfeer aan deze Koninginnedag. Dit moet de Britten een goed idee geven van wat Holland te bieden heeft. Het evenement vormt onderdeel van de huidige city break campagne.

Holland House Event voor families en Dinky's
Het programma bestaat uit twee delen. Van half twaalf tot zes uur `s middags staat de dag in het teken van fun for all the family: wedstrijden op een levensgroot tafelvoetbalveld, schilderen op een gigantisch grote Nachtwacht kleurplaat, typisch Nederlands eten en drinken en natuurlijk live muziek van onder andere Crazy Piano's. 's Avonds verandert `Holland House' in één groot dansfeest waar de bekende Nederlandse DJ's Michel de Hey en Don Diablo een optreden verzorgen. Voor meer informatie kijk op www.holland.com/uk.

2006-04-20