Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Kids taxiën met historisch vliegtuig bij de Aviodrome

Gratis meerijden in een echt historisch vliegtuig voor alle kinderen

Luchthaven Lelystad, 24 april 2006- In de meivakantie is het voor kinderen mogelijk om bij het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad mee te taxiën in een van de historische vliegtuigen. Het is voor kinderen een unieke kans om de sfeer van de oude luchtvaart te proeven.

Vanaf 29 april t/m 7 mei kunnen kinderen die de Aviodrome bezoeken een gratis vliegtuigticket afhalen bij de Aviodrome Rondvluchtenbalie. Het vertrek zal plaatsvinden vanuit het nagebouwde Schipholgebouw uit 1928, waardoor je het gevoel krijgt in stijl van de jaren dertig in het toestel te stappen. Vanaf het vliegtuigplatform voor dit historische Schipholgebouw zal het vliegtuig taxiën over de Luchthaven Lelystad en daarna terug naar het luchtvaart-themapark.

Meer informatie over het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome is te vinden op www.aviodrome.nl of is te verkrijgen via telefoonnummer 0900-AVIODROME / 0900 - 284 63 76 (25 ct. p. min.) of per e-mail via info@aviodrome.nl. Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome aan de Pelikaanweg 50 op de Luchthaven Lelystad is iedere dag geopend van 10:00-17:00 uur, met uitzondering van de maandagen buiten de schoolvakanties.

Klik voor meer informatie op:

* Persfoto's: http://www.aviodrome.nl/persfoto/
* Overige persberichten: http://www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten/
* Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl
* Website: http://www.aviodrome.nl/

Peter F.A. van de Noort
Hoofd PR en voorlichting
Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Adres: Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Telefoon:

0320 - 289 858
Fax: 0320 - 289 841
E-mail: p.vdnoort@aviodrome.nl Website: http://www.aviodrome.nl/